Au sau nu copiii nevoie de suplimente alimentare? Iata o intrebare la care multi parinti sunt inca sceptici. Si pe buna dreptate! Din lipsa de informare, multi dintre ei asociaza suplimentele alimentare cu pastilele sau de cele mai multe ori, direct cu boala. Este insa o grija reala?

Suplimentele alimentare pentru copii sunt o alegere inteleapta, mai ales daca micutii absenteaza de la mese, mananca pe fuga, sunt adeptii preparatelor de tip fast-food, ori sunt pretentiosi la anumite alimente sanatoase.

Pentru parinti, cele mai la indemana ”arme” in lupta cu mancarea nesanatoasa sunt vitaminele si suplimentele alimentare destinate copiilor!

De ce sunt recomandate vitaminele si suplimentele alimentare pentru copii?

Nu este un mit: copiii de astazi sunt pretentiosi la mancare! Si cum altfel sa fie atat timp cand sunt ”ispititi”, la fiecare pas, de preparatele cu gust bun, insa deloc hranitoare. Oricat de intelept ar fi un copil, niciodata nu va renunta la portia de cartofi prajiti in favoarea unei portii sanatoase de broccoli.

Pentru ca organismul unui copil sa se dezvolte armonios, are nevoie de fructe, legume, cereale integrale, seminte oleaginoase, vegetale proteice, lactate si peste.

Disponibile sub forma de tablete, capsule, drajeuri, pulberi sau lichid, suplimentele alimentare au in compozitia lor nutrienti (macro si micronutrienti), care sunt consumati in mod suplimentar fata de aportul alimentar obisnuit.

Produsele de acest tip au la baza o formula echilibrata menita sa satisfaca nevoile alimentare zilnice ale celor mici.

Cu ajutorul suplimentelor alimentare, copiii cresc sanatos si, totodata, dispun de o buna stare psihica si emotionala, indiferent ca mananca sau nu tot din farfurie.

Vitamine si suplimente alimentare pe placul juniorului tau

Hranesc creierul si il mentin sanatos, ajuta organismul sa absoarba substantele nutritive si au rol esential pentru functia oculara. Este vorba despre acizii grasi si Omega3. Ei nu sunt produsi de organism, ci se obtin din alimente.

Atunci cand cei mici nu consuma suficient peste si preparate din peste, lapte, nuci sau conopida, este recomandat un supliment alimentar bogat in acizi grasi si Omega3.

Minimartieni Omega 3 este un supliment alimentar prietenos cu cei mici! Aroma de portocale il face delicios chiar si pentru cele mai pretentioase gusturi! Minimartieni Omega 3 este bogat in acizi grasi polinesaturati de tip Omega 3, esentiali pentru cresterea armonioasa a copiilor. Produsul contribuie la dezvoltarea sistemului cerebral si memorie. Capsulele se pot lua cu apa sau se pot mesteca, dupa masa.

Calciu, Magneziu si Zinc - cei trei aliati pentru o dezvoltare armonioasa si o sanatate de fier! Calciul se regaseste in lapte, Magneziul in legumele cu frunza, fructe si cereale, iar Zincul este prezent in naut, caju, spanac si ciuperci.

Calcium With Magnesium (gust de portocale) contine calciu, magneziu si zinc in doza optima pentru sanatatea copiilor. Produsul are adaos de Vitamina D, pentru absorbtia optima a Calciului si Magneziului.

Taguri:

Recomandari