Miraculos! Aşa poate fi descris într-un singur cuvânt resveratrolul, unul dintre cei mai puternici factori antioxidanţi din lume. Efectul său i-a uimit până şi pe cei mai sceptici cercetători! Da, efectul resveratrolului este garantat şi uimitor!

Resveratrolul ajuta la normalizarea colesterolui, are acţiune antitumorala, protejează pereţii vaselor de sânge, menţine sănătatea sângelui şi are efect anti-aging. Acestea sunt doar o mică parte din beneficiile pe care le asigura antioxidantul minune. Îl găsim în natură sau, mai bine zis, în fructele de culoare neagră, acele fructe pe care toată lumea le iubeşte!

Ce este resveratrolul?

Resveratrolul este un polifenol din grupul fitoalexinelor - substanţe secretate de plante pentru apărarea împotriva agenţilor patogeni. Pe scurt, este cel mai puternic antioxidant din lume. În plus, reduce efectul de îmbătrânire şi este un puternic aniinflamator.

Unde se găseşte resveratrolul?

Substanţa minune se găseşte în struguri negri, dude negre, prune, fasole neagră, cireşe negre, coacăze negre, afine, alune, corcoduşe negre, ceapă roşie şi varza roşie.

Cea mai mare cantitate de resveratrol însă se găseşte în epicarpul (pielita) strugurelui dar și în pulpa (în cantitatea dublă faţă de orice alt produs). De aici şi convingerea că vinul roşu este bun pentru sănătate şi longevitate. Totul se datorează resveratrolului din compoziţia vinului.

Beneficii resveratrol

Nu există afecţiune pe care resveratrolul să nu o trateze. În comparaţie cu restul remediilor naturiste şi a plantelor medicinale, resveratrolul acţionează la ţintă şi cu efect de durată.

Resveratrolul are efect antiviral, antialergic, antibacterian, antiinflamator, antiimbatranire. Pe scurt, creşte durata şi calitatea vieţii!

Iată şi alte beneficii pe care le asigura resveratrolul:

  • Ajută la îmbunătăţirea circulaţiei periferice
  • Reglează tensiunea arterială şi ritmul cardiac
  • Reduce efectele îmbătrânirii (este unicul antioxidant care acţionează direct pe gena matusalemică , cunoscută şi că ”gena longevităţii”)
  • Ajută la reglarea tranzitului intestinal
  • Îmbunătăţeşte secreţia de insulina
  • Menţine sănătatea ochilor
  • Efect de protecţie împotriva bolii Alzheimer
  • Puternic fixator de calciu în oase, fiind recomandat în cazul osteoporozei
  • Ajută la reglarea ciclului menstrual
  • Menţine echilibrul hormonal feminin şi masculin
  • Îmbunătăţeşte efectele benefice ale chimio şi radioterapiei

Chiar şi aşa, pentru că substanţa minune să aibă efectul dorit, trebuie consumată în cantităţi mari. Mai exact, trebuie consumate kilograme de fructe zilnic, ceea ce nu este deloc confortabil. O soluţie o reprezintă suplimentele cu resveratrol.

Resveratrol, sub formă de tablete

Resveratrol Synergy are acţiune antioxidantă de 20 de ori mai puternică decât a vitaminei C. Mai mult decât atât, are un puternic efect anti-aging. Menţine pielea sănătoasă şi cu un aspect tânăr.

Produsul, sub formă de tablete, asigura o gamă completă de beneficii pentru organismul uman. Resveratrol Synergy este un protector cardiovascular, protejează creierul, ajuta la prevenirea apariţiei unor afecţiuni ca Parkinson, Alzheimer, SLA, protejează ochii (ameliorează vederea, previne bolile degenerative ale ochilor, previne cataractă).

Resveratrol Synergy este o formulă sinergetica pe bază de resveratrol, extracte din sâmburi şi coajă de struguri, ceai verde, quercitina şi vitamina C. Produsul este recomandat, inclusiv, în dietele