Frumusete fara batranete si ten...fara riduri? Nu este un secret faptul ca toate femeile, indiferent de varsta isi doresc un ten perfect, sanatos, fara urme de oboseala, gata in orice moment pentru a fi analizat sub lupa. Obiectiv imposibil? Nu si daca stii care sunt secretele!

Mastile faciale, cele mai bune ”prietene” ale femeilor! Este o relatie care functioneaza perfect, inca de la prima vedere, si fara compromisuri. Partea buna: exista masti pentru toate tipurile de ten, fie ca vorbim despre ten normal, mixt, uscat ori gras. Cu alte cuvinte, cate tipuri de ten, atatea solutii!

Mastile faciale, moft sau necesitate?

Sunt mastile faciale un moft sau sunt un element obligatoriu pentru mentinerea frumusetii? Depinde de varsta. Este firesc ca odata cu inaintarea in varsta sa acorzi mai multa atentie produselor dedicate ingrijirii tenului. Chiar si asa, mastile faciale sunt un ajutor real, inclusiv, pentru femeile cu ten un perfect.

Mastile faciale curata tenul, ii confera o stralucire aparte, luminozitate si, mai mult decat atat, au un efect de lifting miraculos. Produsele de acest gen sunt special concepute pentru a actiona...la tinta!

Aplicarea unei masti faciale poate face minuni. De pilda, poate ascunde imperfectiuni ale pielii, poate inlatura semnele de oboseala si cel mai important, aplicarea unei masti faciale poate sterge ani de pe chipul tau!

Exista masca de fata hidratanta, masca de fata peel-off, masca exfolianta, masca purificatoare, masca impotriva imbatranirii, etc.

Frumusete si intinerire sub forma unui singur produs. Unde mai pui ca rezultatul este aproape instantaneu. Simplu si rapid, cat ai zice ”ten perfect”!

Andalou Naturals - Masti faciale pentru toate tipurile de ten

Lasa vitaminele si elementele naturale sa-ti pătrundă în piele! Obtii un ten de invidiat, perfect pentru prima pagina a revistelor de frumusete!

Andalou Naturals a creat o gama de masti faciale cu efecte nemaipomenite, pentru toate tipurile de ten. Vrei un chip luminos, ori un ten cu aspect mai tanar? Exista masti pentru fiecare...situatie. Perfectiune, intr-o gama unica de masti faciale.

Instant Brighten & Tighten Hydro Serum Facial Mask este o masca faciala dedicata tuturor celor care vor un ten mai luminos si hidratat in profunzime. Contine vitamina C iar efectul este vizibil dupa prima aplicare. Corecteaza afectiunile pielii si este potrivita pentru toate tipurile de ten.

Instant Hydration Hydro Serum Facial Mask este o masca perfecta pentru tenul deshidratat, uscat. Masca asigura o hidratare completa si intensa, in doar cateva minute. Ajuta la pastrarea tineretii tenului si estompeaza ridurile. Absoarbe impuritatile si pastreaza tenul curat. Ajuta la eliminarea celulelor moarte de pe suprafata pielii uscate.

Instant Lift & Firm Hydro Serum Facial Mask, masca minune care sterge de pe chipul tau anii, instantaneu! Masca nu doar ca elimina cearcanele si semnele de oboseala, ci estompeaza ridurile si intinde pielea. In plus, previne imbatranirea pielii inainte de vreme. Astfel, ai un ten luminos, fresh si intinerit!

Instant Pure Pore Hydro Serum Facial Mask este o masca speciala, cu un element surpriza: apa de cocos. Masca hidrateaza toate tipurile de ten, de la cel uscat pana la cel gras. Este o masca revitalizanta, cu efect hranitor, imediat. Mentine umiditatea tenului si combate ap