........................... Luni -Vineri 9 - 19

Despre noi

Noi suntem Farmnatur, magazinul online specializat în comercializarea de produse naturiste şi suplimente alimentare. Suntem printre cei mai importanţi furnizori de profil din România şi ne propunem să rămânem în top. Susţinem stilul de viaţă sănătos şi echilibrul dintre om şi natura.

Şi pentru că ne-am propus să fim lideri în domeniu, lucram cu cei mai buni dintre cei mai buni. În portofoliul nostru sunt prezente mărci cu notorietate, printre care: Sun Wave Pharma, Abocca, Walmark, Alevia, Andalou Naturals, Dacia Plant şi lista poate continua cu zeci de branduri importante pe piaţa de profil.

Misunea Farmnatur

Ne propunem să aducem omul modern, cu o viaţă stresantă şi cu alimentaţia haotică, mai aproape de natură. Pentru noi, un stil de viaţă sănătos nu înseamnă o afacere, ci o misiune! Sănătatea nu este un moft, este o prioritate!

Punem la dispoziţie mii de produse bio, naturale şi suplimente nutritive pentru orice tip de afecţiune. Considerăm că nu există probleme, există doar soluţii!

De ce Farmnatur?

Alimentaţia corectă este bazată pe principii simple şi foarte accesibile. Eforturile noastre pentru o viaţă sănătoasă și în armonie cu natura se traduc prin diversitatea gamei de produse, promoții și nu în ultimul rând prin livrări rapide.

De ce produsele Farmnatur? Simplu: pentru că provin de la cele mai cunoscute branduri din lume, pentru că sunt eficiente şi sunt uşor de comandat!

Farmnatur, o echipă dedicată

Misiunea noastră nu se opreşte aici! Pentru că suntem o echipă dedicată, investim timp şi pasiune pentru a oferi informații corecte pentru alegerea produsului potrivit. Venim în sprijinul clienţilor cu o gamă impresionantă de produse naturiste, de la cei mai importanţi producători din lume, și informații relevante care îţi pot schimba percepţia asupra sănătăţii şi stilului tău de viaţă.

Fiecare produs inclus în magazinul nostru este atent studiat şi testat, pentru ca satisfacţia clienţilor să fie garantată! În fond, motivaţia noastră, în tot ceea ce facem, eşti TU!

Dacă prin informațiile furnizate reuşim să schimbăm percepţia a cel puţin o persoană despre ceea ce înseamnă stil de viaţă sănătos şi alimentaţie corectă, atunci misiunea noastră a fost îndeplinită!