Fiind preocupati tot mai mult de calitatea vietii si de mentinerea unei stari de sanatate cat mai bune, ajungem sa fim tot mai receptivi la subiecte precum cel al produselor si suplimentelor naturiste. Ajungem sa ne lasam captivati de o sumedenie de informatii din tot mai multe surse care ajung sa ne vorbeasca despre beneficii, proprietati benefice si diverse alte particularitati cu privire la sanatate si intretinerea acesteia.

Ce este bine de stiut despre mierea de manuka?

Mierea de manuka este unul din subiectele care pare sa prinda tot mai mult avant in ultima perioada fiind prezentat si dezbatut intens pe tot mai multe siteuri si forumuri.

Daca inca n-ai auzit de acest produs, tinem sa iti precizam cateva elemente care tind sa o diferentieze de mierea de albine obisnuita. In primul rand, mierea de manuka, este produsa in Noua Zeelanda, este folosita in principal in tratarea diferitelor afectiuni medicale - de la simple raceli pana la tratarea bolilor mai grave cum ar fi bolile digestive. Profilul nutritiv este diferentiatorul principal, acesta fiind de cel putin patru ori mai mare decat in cazul mierii de albine obisnuite. Este recomandata aplicarea acesteia in cazuri precum refluxul gastric, ulcer, diverse alergii dar si pentru imbunatatirea somnului. Gustul placut, dulce si aromat al mierii de manuka, transforma acest tip de miere intr-un produs tot mai cautat de catre consumatorii obisnuiti si nu numai. Temperatura optima de pastrare este de 18-24 de grade Celsius, lucru ce face mierea de manuka una extrem de usor de pastrat in mediul casnic.

Miere de Manuka – Medicament natural ideal pentru o sanatate de fier

La fel ca in cazul multor altor produse, mierea de manuka poate fi gasita sub eticheta mai multor producatori. In acest articol Farmnatur.ro recomanda un nou brand recent aparut in stocurile proprii ale site-ului si anume Auribee. Aceasta poate fi gasita sub diverse gramaje in sectiunea miere de manuka a site-ului.

Un stil de viata sanatos – O viata mai buna

Chiar daca ai mai folosit sau nu pana acum acest tip de miere ori daca pur si simplu esti interesat de acest produs, este important de stiut faptul ca datorita continutului nutritiv mare, mierea de manuka contribuie activ la intarirea imunitatii organismului. Multe alte informatii privind proprietatile mierii pot fi gasite usor pe internet pentru cei care doresc sa aprofundeze vis a vis de acest subiect.

Alege un stil de viata sanatos si consuma produse naturale. Descopera produsele de care ai nevoie pe Farmnatur.ro si comanda-le simplu si rapid, simplu, la un click distanta!