Ai imunitatea scăzută, colesterolul ridicat? Probleme cu somnul? Suferi de ulcer sau alte afecţiuni digestive? Soluţia nu constă în reţete medicale şi tratamente costisitoare, inutile şi dăunătoare pentru organism. Remediul este simplu şi la îndemâna oricui. În plus, face minuni, garantat!

Lăptişorul de matca aduce beneficii uimitoare pentru sănătate şi frumuseţe. Extrem de bogat în minerale, vitamine şi enzime, lăptişorul de matca previne şi vindecă o gamă extinsă de boli şi, în plus, întăreşte sistemul imunitar aşa cum niciun alt medicament nu o face. Simplu, rapid şi...natural!

Lăptişorul de matca - Sursa ta de frumuseţe, tinereţe şi sănătate!

Lăptişorul de matca este un concentrat biologic de culoare alb-gălbui, cu o concentraţie vâscoasă, secretat de glandele albinelor tinere, cu scopul de a hrăni matca/regina. Vorbim, aşadar, despre un produs natural preţios, considerat un adevărat elixir al sănătăţii! Mai mult, lăptişorul de matca este şi un remediu pentru a rămâne mereu tânăr, mereu frumos! Cum este posibil?

Proprietăţile lăptişorului de matca sunt aproape nelimitate şi la capacitate maximă! Este o minune de la natura şi, totodată, cel mai valoros produs al stupului, iar singura care se bucura de lăptişorul de matca este, bineînţeles, regina! Şi nu întâmplător!

Care sunt beneficiile uimitoare ale lăptişorului de matcă?

Este dovedit: lăptişorul de matca prelungeşte viaţa! Albinele lucrătoare care îl produc au o durată de viaţă de maximum 8 săptămâni, în timp ce regina-albina, care este hrănita exclusiv cu lăptişor de matca, trăieşte până la 6 ani! Efectul este similar şi în cazul oamenilor.

Previne îmbătrânirea înainte de vreme

S-a constatat că cei care consumă lăptişor de matca pur, 100% ECO, trăiesc mai mult, sunt mai sănătoşi şi...nu suferă din cauza semnelor de îmbătrânire. Pielea lor este mai fermă, mai strălucitoare şi fără pete inestetice. Practic, acest produs are menirea să întârzie procesul de îmbătrânire.

Previne răceală şi susţine efortul fizic/intelectual

Şi beneficiile lăptişorului de matca nu se opresc aici! Consumat regulat, lăptişorul de matca acţionează benefic asupra sistemului nervos, creşte imunitatea şi rezistenţa la efort fizic şi intelectual, previne gripă/răceală.

De beneficiile sale se pot bucura atât adulţii (bărbaţi, femei), cât şi copiii. Efectul este imediat şi pe termen lung. În plus, îmbunătăţeşte memoria!

Elimină stresul şi ”tratează” depresia

Viaţa cotidiană agitată, de cele mai multe ori sufocantă, în nuanţe de ”gri”, este ţinută la distanţă cu... lăptişor de matcă. Graţie compoziţiei sale, lăptişorul de matca reduce nivelul stresului şi ameliorează simptomele anorexiei nervoase. Consumat regulat, lăptişorul de matca readuce senzaţia de linişte şi generează bună dispoziţie.

Alte beneficii

Lăptişorul de matca este recomandat pentru tratarea insomniilor severe, diabetului, artritei, dureri de spate şi osteoporoza, infecţii urinare, colesterol ridicat. Mai mult, este eficient în tratarea Alzheimer-ului, stopează căderea părului şi previne albirea acestuia, tratează problemele menstruale, elimina senzaţia de oboseală, ajuta în problemele generate de constipaţie.

Lăptişor de matca în variantă...pură!

Lăptişor de matca pur, ECO, găseşti în oferta Farmnatur, în mai multe variante de gramaj. Produsul este bogat în vitamine şi colagen, asigurând organismului valoarea nutritivă de care are nevoie pentru a rămâne sănătos şi tânăr.

Lăptişorul de matca de la ApiLand este un produs 2 în 1: poate fi utilizat ca aliment (adăugat în dieta zilnică), dar şi