Cu siguranta fabricile care produc dulceata au facut sa nu mai merite chiar asa de mult sa dai drumul la aragaz si sa prepari acasa sortimentele preferate. Dar, chiar si daca alegi sa cumperi din comert trebuie sa fii foarte atenta la ceea ce consumi. Nu poti contesta, dulceata care se gaseste in comert este delicioasa insa, adevarata problema apare in momentul in care te uiti pe lista de ingrediente si constate ca dulceata respectiva a avut doar un contact minim cu fructele pe care le promite ca le contine. Acesta este motivul cel mai intemeiat pentru care sa incepi sa mananci cat mai natural si, mai ales sa fii cat mai exigenta la acest capitol.

Piata produselor bio a inceput sa cunoasca o popularitate foarte mare in ultimul timp intrucat oamenii au inceput sa isi dea seama cat de multe avantaje pot sa aiba in urma consumarii acestor produse.

Dulceata bio face parte din categoria de alimente care nu ar trebui sa iti lipseasca de pe masa, din mai multe motive.

Pentru obtinerea culturilor de fructe nu se utilizeaza pesticide

Eliminarea pesticidelor din tratarea culturilor a reprezentat un pas important intrucat in acest mod fructele si legumele au capacitatea de a-si pastra nutrientii mult mai bine iar gustul este foarte bun. Produsele bio, asa cum este si dulceata bio sunt atent verificate, ceea ce reprezinta o garantie a calitatii. Dulceata bio are o data de expirare mult mai mica fata de cele care sunt comercializate in mod obisnuit pe piata.

Nu contine zahar

In timpul procesului de productie, dulceata bio isi pastreaza aroma dulce fara sa fie necesar sa se adauge zahar, asa cum se intampla in cazul celor achizitionate din comert. Astfel, poate sa fie consumata fara nici un risc chiar si daca te afli la dieta.

Dulceata bio un aliat de nadejde si in alimentatia copiilor

Un studio al cercetatorilor americani de la Institutul Federal al Sanatatii a dovedit faptul ca micutii care au consumat produse bio inca de la o varsta frageda sunt mai putin predispusi la obezitate. In plus, pentru copii nici nu este recomandat ca in alimentatia lor sa fie incluse prea multe produse zaharoase.

Copii sunt mult mai sensibili la agresiunile produse organismului de produsele cu un continut mai ridicat de zahar si de alte substante, asadar, trecerea la o alimentatie bio reprezinta un pas important facut de fiecare parinte.

Dulceata bio reprezinta inlocuitorul perfect pentru clasicul gem din comert si este disponibil in foarte multe variante delicioase care vor completa orice desert pentru momentele tale de rasfat. Dulceata bio este un aliment cu foarte multe beneficii si este recomandat a fi consumat ori de cate ori se doreste.