Alimente bogate in grasimi, medicamente, alcool, tutun ,odihna insuficienta si stres. Pe scurt, viata cotidiana. Mai devreme sau mai tarziu, ficatul tau iti va transmite semnale. Risti complicatii! Solutia este simpla si la indemna oricui: hepatoprotectoarele.

Hepatoprotectoarele sunt suplimente alimentare, pe baza de plante, pentru protectia ficatului. Acestea au efect antioxidant, protejeaza ficatul de substantele toxice si stimuleaza procesul de neutralizare a ficatului. Practic, vorbim despre o gura de oxigen pentru ficatul tau, o metoda eficienta de revigorare!

Rolul hepatoprotectoarelor este decisiv in ceea ce priveste calitatea vietii. Ele pot preveni complicatiile si bolile greu de tratat. Ficatul tau are nevoie de sustinere, nu-l neglija!

Ficatul, o ”fabrica” cu program non-stop

Ficatul indeplineste peste 500 de functii simultan in organism. Este cel mai mare organ intern, dar si cel mai complex din punct de vedere metabolic.

Orice mica schimbare, in ceea ce priveste alimentatia sau stilul de viata, este resimtita imediat de ficat, care lucreaza la foc continuu, neintrerupt si la capacitate maxima.

Iata doar cateva dintre functiile ficatului:

  • Stocheaza si asigura energia necesara functionarii organismului

  • Ajuta la neutralizarea si eliminarea substantelor toxice din organism (medicamente, alcool, tutun, etc.)

  • Are functia de filtrare si purificare a sangelui

  • Proceseaza alimentele si transforma nutrientii in energie

Pe scurt, ficatul indeplineste atat functii de metabolizare, cat si functii digestive si de detoxifiere. Mai mult, in ficat se afla depozitate vitaminele A, B, D, E si K. Minut de minut, ficatul este solicitat, motiv pentru care are nevoie de protectie si sustinere. Atunci cand ficatul este neglijat, apar bolile hepatice.

Ce sunt hepatoprotectoarele?

Hepatoprotectoarele stimuleaza producerea de celule hepatice sanatoase, vindeca leziunile acolo unde este cazul si regleaza metabolismul ficatului. Pe scurt, sprijina si protejeaza efortul ficatului, totul intr-o maniera sigura, rapida si fara efecte adverse.

Aceste suplimente sunt sigure pentru sanatate. Ele contin o serie de plante benefice pentru organism.

Administrarea de hepatoprotectoare asigura functionarea in limite normale a ficatului. Suplimentele sunt recomandate, in special, persoanelor care lucreaza in mediu toxic, dar si celor care depind de anumite medicamente, ori in cazul bolilor hepatice.

Suplimente alimentare pentru protectia ficatului

Hepaid Forte este un hepatoprotector eficient, special conceput sa protejeze celulele hepatice si sa protejeze ficatul in conditii de stres, alcool, infectii virale, ori radioterapie. In plus, Hepaid Forte imbunatateste apetitul, digestia si metabolismul.

Produsul este disponibil sub forma de capsule si asigura rezultate extrem de rapide. Se poate administra atat in cazul bolilor hepatice, cat si in cazul persoanelor sanatoase, dar care doresc un plus de protectie, mai ales in perioade solicitante, in perioade de stres, ori in perioade cu o alimentatie excesiva, haotica.

Un alt supliment alimentar pentru protectia ficatului, la fel de eficient, este Taguri: