Cele mai valoroase produse apicole, intr-un mix complet, pentru sanatatea copilului tau! Asa pot fi descriese, pe scurt, tonicele apicole pentru copii. De ce sunt ele necesare?

Schimbarea anotimpului poate sa declanseze o serie probleme pentru tine, ca parinte, dar si pentru junior. Imunitatea scazuta, oboseala si problemele de atentie pot debuta odata cu sezonul rece. Atentia si memoria sunt primele vizate!

Tonicele apicole reprezinta cea mai buna alternativa naturala atunci cand vrei sa asiguri vitalitate si sanatate juniorului. Actiunea tonicului este rapida si are in vedere imbunatatirea performantelor fizice si intelectuale, intarirea sistemului imunitar si stimularea dezvoltarii neuropsihice a copiilor. Totul, bineinteles, natural si fara efecte adverse!

Ce sunt tonicele apicole?

Sezonul rece este sinonim cu virozele, oboseala si lipsa concentrarii. Cei mai afectati de schimbarile bruste de temperatura sunt copiii si asta din cauza sistemului imunitar inca nedezvoltat.

Nu intamplator, in aceasta perioada, cei mici racesc mai des si sunt mai apatici. Starea lor de spirit poate afecta, inclusiv, performanta scolara. Alimentatia bazata pe fructe si legume este insuficienta. La fel ca adultii si copiii au nevoie de stimulete sau mai bine zis, de tonice.

Tonicele apicole sunt mixuri de substante nutritive esentiale pentru sanatate, dozate, de regula, sub forma de fiole. Printre ingredientele de baza ale tonicelor apicole, se numara: laptisorul de matca pur (singura sursa naturala de acetilcolina), mierea cruda (bogata in antioxidanti si fitonutrienti, cu proprietati antibacteriene si antivirale), polenul crud (continut ridicat de minerale, vitamine si aminoacizi) si propolisul (cel mai puternic antibiotic natural).

Produsele apicole asigura copiilor aportul optim de minerale, vitamine si alte substante esentiale.

Beneficii tonice apicole pentru copii:

  • Intaresc sistemul imunitar

  • Protejeaza organismul de viroze si infectii (previn, in special, raceala si gripa)

  • Ajuta la tratarea depresiei

  • Combat oboseala si asigura o stare de bine (cresc nivelul de energie al organismului)

  • Imbunatatesc capacitatea de memorare si concentrare (stimuleaza procesul de invatare)

  • Ajuta la tratarea insomniilor

  • Stimuleaza dezvoltarea neuropsihica a copiilor

Doua tonice apicole esentiale pentru copilul tau

Tonic Junior de la APILAND este un supliment alimentar 100% natural, special conceput pentru a sustine sanatatea si performantele scolare ale copiilor de toate varstele.

Fiolele Tonic Junior au in compozitia lor o doza echilibrata de polen, laptisor de matca, miere cruda, propolis si suc de portocale. Gratie acestui ultim ingredient, Tonic Junior are o aroma delicioasa, pe placul celor mici. O fiola se administreaza, dimineata, cu maximum 30 de minute inainte de masa, pentru vitalitate crescuta pe tot parcursul zilei.

Api Junior Vitamizant Imunizant este un alt tonic apicol pentru copii cu beneficii multiple si actiune rapida. Produsul este un amestec, natural 100%, de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe, plante si alte produse esentiale ale stupului.

Api Junior Vitamizant Imunizant are ca scop refacerea rezervelor energetice si nutritive provocate de starile de malnutritie si malabsorbtie. Printre ingredientele produsului, se numara: mierea si polenul, uleiul de catina, susanul, scortisoara si tinctura de propolis. Se administreaza cate o lingurita, de 3 ori pe zi, inainte de masa.