de la ... pana la ...

Produse Bielenda

Afisare 1 – 14 din 161 produse

Bielenda o companie de referinta in lumea produselor cosmetice naturale

Firma de cosmetice Bielenda poarta numele fondatoarei sale, Barbara Bielenda, care dupa ce a absolvit facultatea de chimie din Gdansk a dezvoltat o companie prin intermediul careia sa promoveze dar si sa creeze cele mai eficiente produse cosmetice. Aceasta companie poloneza are la ora actuala o gama ce numara peste 400 de produse atat pentru consumatorii finali cat si pentru saloanele și centrele de ingrijire profesionale. 

O marca ce s-a remarcat prin utilizarea unor ingrediente absolut inovative

Este important de mentionat ca Bielenda a fost primul brand polonez care a inceput sa vanda produse ce contin un extract de Ginkgo Biloba. Produsele Bielenda au castigat popularitate intr-un timp scurt. Cremele, uleiurile de baie, de corp si alte produse Bielenda sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cercetari stiintifice. In afara de Ginkgo Biloba, in compozitia produselor marca Bielenda se gasesc si ingrediente naturale cu o eficienta dovedita precum musetel, aloe vera, unt de shea sau ulei de masline. 

Produsele din gama Bielenda sunt caracterizate nu numai de performantele ridicate ci si de siguranta. Toate produsele sunt testate dermatologic intr-un mod riguros si numai produsele care trec cu succes de toate testarile sunt oferite apoi spre comercializare. Produsele Bielenda sunt complet sigure chiar si pentru cei care sufera de alergii intrucat produsele actioneaza cu blandete asupra pielii sensibile. Brand-ul Bielenda ii va atrage cu siguranta mai ales pe cei care isi doresc un aspect frumos si tanar sau care sufera de anumite probleme ale pielii si doresc sa le trateze rapid, eficient si natural. 

Un brand cu produse pe masura asteptarilor dumneavoastra

Bielenda este un brand care s-a facut cunoscut la nivelul intregii lumi prin interemdiul produselor de inalta calitate dar si prin grija de a dezvolta numeroase produse care sa fie de un real ajutor clientului final. 

Formulele Bielenda sunt in permanenta testate, iar inovatia nu lipseste.