de la ... pana la ...

Produse Andalou Naturals

Afisare 1 – 7 din 84 produse

Andalou Naturals primul brand din lume cu produse naturale nemodificate genetic

Andalou Naturals este primul brand la nivel mondial care a produs cosmetice naturale fara a avea in componenta lor ingrediente modificate genetic. Andalou Naturals, este un brand care s-a nascut din dorinta de a oferi o noua abordare frumusetii. 

Andalou, o companie cu traditie indelungata

Povestea Andalou incepe in Novato, California in anul 2010 cand fondatorii Stacey Kelly Egide si Mark Egide au decis sa creeze o companie care sa ofere consumatorilor produse de ingrijire organice. Fondatorii, niste vizionari cu o experienta de 30 de ani in industria cosmeticelor naturale au creat de-a lungul timpului numeroase branduri care au schimbat perceptia consumatorilor orientati catre natura. In anul 1989 au creat prima linie de cosmetice fara a fi testate pe animale din SUA, Beauty Without Cruelty. In anul 1999 au creat brandul Avalon Cosmetics, prima linie de produse de ingrijire certificate organic, determinand ca legislatia din California sa fie schimbata o data pentru intotdeauna in ceea ce priveste definirea clara a standardelor certificarii organice. 

Andalou Naturals este o companie care imbina eforturile sotilor Egide de-a lungul timpului punand la dispozitie o serie de produse inovatoare si de o calitate deosebita pe care le folositi si dumneavoastra astazi. Andalou ofera produse care ofera o perspectiva cu totul noua in ceea ce priveste procesul natural de imbatranire al pielii, incluzand in formula stiinta celulelor stem din plante si fructe. 

Sa cunoastem mai bine produsele Andalou Naturals

Andalou Naturals are o oferta bogata de produse pentru ingrijire personala si nu numai, care se bazeaza pe inovatie, produse obtinute din plante rare, astfel incat au reusit sa revolutioneze industria produselor cosmetice. Astfel, puteti alege produse din gama de ingrijire a tenului, produse pentru ingrijirea parului si produse pentru corp. 

Andalou Naturals prin intermediul produselor sale reuseste sa ofere consumatorului o experienta completa in care poate sa beneficieze de avantajele aduse de ingredientele naturale nealterate de procese de productie chimica. Toate ingrediente sunt nemodificate genetic iar produsele nu au fost testate niciodata pe animale, nu contin gluten, sunt prietenoase cu mediul inconjurator, sunt certificate organic, sunt vegetariene, vegane si testate clinic.