de la ... pana la ...

Produse Albeena

Afisare 1 – 1 din 2 produse

Albeena o companie care nu se aseamana cu nici una de pe piata

Albeena este o companie care nu se aseamana cu nici una de pe piata intrucat colaborarea cu apicultorii dedicati si cercetatorii de elita impreuna cu eforturile constante de imbunatatire si pastrare a autenticitatii produselor sunt doar o parte dintre motivele pentru care mii de oameni aleg aceasta marca in fiecare zi. 

Cateva generalitati despre o companie cu totul diferita 

Filozofia companiei imbina respectul fata de natura si puterea nutritiva a produselor apicole pure cu inovatia stiintifica si tehnologiile sigure pentru mediul inconjurator. Inca de la lansarea primului produs Albeena pe piata in anul 2010, se testeaza in permanenta ingrediente, retete si se investeste continuu in dezvoltarea de noi formule apiterapeutice astfel incat sa puteti avea parte de tot ce este mai bun. 

Produsele provin de la albine sanatoase si bine ingrijite, doar din stupine amplasate in zone nepoluate, bogate in flora spontana, produse pe care vi le ofera exact asa cum sunt ele, fara a avea gradul de calitate alterat. Produsele marca Albeena se pot gasi in toata tara prin intermediul magazinelor partenere.

Tot despre produsele marca Albeena trebuie sa mai mentionam faptul ca sunt cele mai bune care se afla la ora actuala pe piata. Fiecare angajat contribuie la realizarea obiectivelor companiei, dintre care cel mai important fiind calitatea produselor finite. Albinele isi realizeaza munca de zi cu zi fara sa fie deranjate. La final, intreaga munca a angajatilor si albinelor este rasplatita de produsele de inalta calitate obtinute care apoi sunt distribuite catre magazinele partenere din toata tara. 

Produse care pot sa contribuie enorm la o stare de sanatate excelenta

Consumul de miere reprezinta una dintre cele mai sanatoase obiceiuri pe care le poate avea un om. Zecile de beneficii pe care le poate aduce organismului nu este deloc de neglijat intrucat consumul de miere poate sa creeze fundatia pentru o viata cat mai sanatoasa si lipsita de griji. 

Toate produsele realizate si distribuite de Albeena sunt in conformitate cu normele si standardele de calitate emise de autoritatile competente astfel ca, pe langa acest lucru sunt complet sigure pentru a fi consumate.