de la ... pana la ...

Produse ABOCA

Afisare 1 – 5 din 55 produse

Compania Aboca – o companie cu nume inspirat din antichitate

Conform etimologiei, termenul ,,Aboca” deriva din ,,Abiga” numele antic in dialectul toscan din Campezio, al unei plante medicinale cu proprietati depurative folosite in antichitate. De asemenea, numele este dat de locul unde s-a nascut compania si unde se afla si astazi sediul central. Aboca este asezata pe dealurile Toscanei intr-o zona in care, inca din secolul XIII se ocupa cu productia de plante medicinale.  

Sa cunoastem mai indeaproape compania

Aboca se ghideaza dupa o viziune aspura lumii bazata pe constientizarea unei legaturi stranse intre sanatatea omului si cea a mediului inconjurator pentru a asigura sanatatea de azi fara a o compromite pe cea de maine. Cu o experienta de peste 40 ani, obiectivul companiei este acela de a cerceta si inova pentru a continua sa dezvolte produse care sa foloseasca proprietatile matricilor complexe naturale. Obiectivul este acela de a rezolva problemele de sanatate atat in domeniul homeostazei cat si al patologiei respectand in permanenta omul si mediul prin a constientiza avantajele prezente si viitoare ale unei astfel de abordari. 

Personal dedicat care lucreaza in permanenta sa dezvolte produse de calitate inalta

Avand peste 1100 de angajati care lucreaza in fiecare zi pentru a dezvolta, cerceta si inova noi produse de inalta calitate capabile sa satisfaca chiar si cele mai exigente standarde. Pe o suprafata de exploatare de cultivata de 1400 hectare se obtin ingredientele produsele de inalta calitate, care de zeci de ani contribuie la mentinerea sanatatii umane. 

Compania este prezenta in 14 tari si in numeroase randuri li s-a recunoscut munca si activitatea deosebita pusa in slujba oamenilor. Drept rezultat, detin numeroase premii si brevete pentru activitatea lor de-a lungul timpului. 

De la samanta pana la produs finit, acesta este parcursul ciclului de productie pentru produsele deosebite pe care le puteti utiliza din gama Aboca. Totul este selectionat cu atentie si crescut cu multa grija astfel incat proprietatile plantelor sa ramana intacte in momentul in care se fabrica produsele deosebite.