de la ... pana la ...

Produse Abemar

Afisare 1 – 3 din 36 produse

Abemar – o companie care munceste pentru sanatatea dumneavoastra

Produsele naturale Abemar sunt concepute special pentru a va ajuta sa aveti o viata mai buna, o sanatate pe masura dar si sa va puteti acorda o ingrijire pe masura. Compania a luat nastere in anul 2000 si a pornit la drum cu misiunea de a oferi pietei de specialitate produse cosmetice si parafarmaceutice deosebite care sa va ajute.

Misiunea Abemar

 Scopul specialistilor din spatele acestui concept este aceea de a extinde cat mai mult gama de produse cat si reteaua de distributie astfel incat sa puteti beneficia de oferta lor. Productia de produse naturale marca Abemar se realizeaza doar prin metode cat mai naturale astfel incat sa se obtina extractele de plante. Misiunea companiei este una destul de simpla: sa ofera produse naturale deosebite la cele mai inalte standarde de calitate si la preturi fara concurenta. 

Natura a fost dintotdeauna cel mai bun doctor pe care il puteti avea iar produsele de la Abemar obtinute din plante naturale si extracte de plante indigene reprezinta cea mai buna alegere pe care o puteti face. Daca va intrebati de ce ar fi mai eficient un extract de galbenele decat unul din plante exotice laudate, raspunsul este ca plantele medicinale au efect terapeutic maxim asupra organismului uman daca provin din acelasi habitat, din acelasi areal cu persoanele care le folosesc. 

Un concept care a revolutionat piata cosmeticelor si parafarmaceuticelor de pretutindeni

Acest concept s-a reunit intr-o disciplina stiintifica noua si anume etnofarmacologia. Aceasta este si ramura pe care cei la Abemar o exploateaza in interesul dumneavoastra, aducand in atentie o serie de produse menite sa va ajute sa va mentineti sanatatea cat mai buna si sa va bucurati de fiecare zi, fara sa fie umbrita de probleme. Produsele comercializate de aceasta companie sunt naturale 100% si sunt printre cele mai cunoscute de pe piata autohtona a cosmeticelor si parafarmaceuticelor. 

Produse deosebite sunt produse care pot fi folosite de oricine si cel mai important, nu produc efecte secundare. Alegandu-le veti face cea mai buna investite pentru dumneavoastra.