de la ... pana la ...

Produse Ulei de cocos bio

Afisare 1 – 2 din 22 produse

Uleiul de cocos

Este considerat a fi un super aliment cu o multime de beneficii pentru organism iar sutele de studii stiintifice din domeniu o dovedesc inzecit. Uleiul de cocos nu este utilizat numai ca aliment ci si ca un produs dermatocosmetic pentru ingrijirea parului.

Uleiul de cocos

Desi in trecut acest ulei de cocos era denigrat pentru ca avea un continut de grasimi saturate, iata ca astazi este din nou folosit de mii de oameni de pretutindeni deoarece au inteles care sunt beneficiile sale. De fapt aceste grasimi saturate, asa cum s-a dovedit stiintific nu sunt daunatoare pentru organism ci sunt foarte benefice si promoveaza sanatatea cardiovasculara si chiar ajuta in procesul de slabire.

Acest ulei de cocos pe care il gasiti in magazinul nostru online este un ulei vegetal obtinut prin presare la rece pastrandu-si toate proprietatile nemodificate. Acest super aliment reprezinta o aditie foarte buna pentru alimentatia zilnica. Trebuie sa retineti ca este un supliment alimentar care nu inlocuieste sub nici o forma mesele principale ale zilei. Recomandam un stil de viata sanatos bazat pe o alimentatie echilibrata, exercitii fizice si doi litri de apa pe zi.

Beneficiile uleiului de cocos

Proprietatile microbiene si antifungice ale acizilor grasi sunt usor digerabili si se duc la ficat direct din tractul digestiv unde sunt utilizati ca si sursa imediata de energie sau transformati in asa numitele ketone care pot trata afectiuni ale creierului cum ar fi epilepsia sau boala Alzheimer.

Fiind ulei de cocos presat la rece merita sa mentionam cateva dintre beneficiile pe care le ofera:

accelereaza arderea grasimilor, ceea ce reprezinta un ajutor foarte bine venit, mai ales in conditiile in care obezitatea reprezinta una dintre principalele probleme cu care se confrunta majoritatea populatiei.

este un foarte bun remediu pentru boala Alzheimer.

protector eficient impotriva bolilor de inima, in special a colesterolului.

combate inflamatiile, detoxifiaza organismul, si ofera o serie de beneficii excelente care ajuta organismul foarte mult

efecte anti imbatranire mai ales la nivelul pielii, ajuta la mentinerea denistatii osoase

este ideal si in cosmetica iar multe astfel de produse au in componenta lor ulei de cocos.

Descoperiti acest super aliment in categoria dedicata acestuia si profitati de beneficiile pe care vi le ofera.

Daca aveti intrebari suplimentare atunci va vom raspunde in cel mai scurt timp la acestea, astfel incat sa va puteti bucura de toate avantajele unui produs deosebit.