de la ... pana la ...

Produse Sarcina si Alaptare

Afisare 1 – 1 din 3 produse

Ingrijeste-te cat mai natural inainte dar si in timpul sarcinii cu produse de la Farmnatur

Atunci cand doresti sa ramai insarcinata trebuie sa incepi sa te gandesti mai mult la tine si sa iti asiguri un stil de viata cat mai sanatos pe care sa il mentii pana dupa ce se naste copilul.

Este momentul in care trebuie sa te ingrijesti mai mult, sa renunti la cafea, fumat si alcool, sa reduci consumul de medicamente, sa consulti medicul mai des, sa iei suplimente naturale pentru a putea sa concepi mai usor dar si sa te asiguri ca vei naste un copil sanatos.

In aceste cateva randuri, va vom oferi cateva informatii despre suplimentele alimentare pentru sarcina si alaptare pe care este recomandat sa le iei atunci cand doresti sa ramai insarcinata dar si pretabile pentru a putea fi utilizate in timpul sarcinii.

Mai concret, este vorba despre acidul folic care trebuie luat atat de femeile insarcinate cat si de cele care doresc sa aiba in viitorul apropiat un bebelus.

Produse naturale concepute atat pentru perioada sarcinii cat si pentru cea de dinainte de concepere

Produsele pe care le regasiti in aceasta categorie sunt concepute astfel incat sa nu simtiti acel gust de metal specific suplimentelor alimentare de acest tip. Nu provoaca tulburari gastrointestinale, constipatie  sau sa creeze o serie de efecte adverse. 

Astfel de suplimente alimentare se iau cu doua luni inainte de concepere dar si in orice stadiu al sarcinii sau alaptarii. Sa luati astfel de suplimente alimentare reprezinta primul pas spre a concepe un  bebelus sanatos si sa nu aveti nici o grija in perioada sarcinii. 

Daca un astfel de supliment alimentar pentru sarcina si alaptare este luat inainte cu 2-3 luni inainte de conceptie, riscul de a avea un copil cu malformatii scade drastic si chiar este eliminat. Se elimina inclusiv defectele de tub neural si alte probleme. 

Daca este luat in timpul sarcinii atunci ajuta la dezvoltarea si cresterea fatului, contribuie la dezvoltarea cognitiva si vizuala normala a fatului dar si a copilului in primul an de viata. Asigura necesarul de iod recomandat in timpul perioadei de sarcina si creeaza o multime de beneficii pentru copil si mama deopotriva.

Alegeti sa ramaneti insarcinata cat mai sanatos utilizand produse naturiste

Tot despre perioada de dinaintea conceperii, este esential sa mai mentionam un beneficiu si anume acela ca pregateste organismul pentru necesitatile crescute de vitamine si minerale necesare in timpul sarcinii. 

Formula conceputa pentru acest supliment alimentar, reprezinta solutia cea mai buna pentru femeile care doresc sa ramana insarcinate sau celor care deja sunt insarcinate.

Este un supliment alimentar care asigura necesarul de vitamine si minerale necesare organismului mamei pentru a putea dezvolta un copil sanatos si plin de vitalitate. 

Farmnatur va ofera o selectie de astfel de suplimente alimentare pentru sarcina si alaptare astfel incat sa va puteti asigura ca aveti un aport de vitamine si minerale complete in organism pentru a favoriza o cat mai buna modalitate de a sustine o sarcina. 

In plus, va stam la dispozitie cu o multime de informatii deosebit de utile si, daca aveti intrebari suplimentare despre produsele noastre nu ezitati sa ni le adresati.