de la ... pana la ...

Produse Sampon Natural

Afisare 1 – 7 din 79 produse

Sampoanele bio de la Farmnatur pentru o ingrijire delicata si eficienta

Sampoanele bio sunt concepute astfel incat, prin intermediul ingredientelor naturale pe care le contine, sa actioneze eficient curatand scalpul delicat si firele de par fara sa agreseze. Acestea se comporta precum o crema care in timpul masajului capilar patrunde in profunzime in firul de par lasandu-l hidratat si curat.

Farmnatur va ofera sampon bio pentru toate tipurile de par

Exact ca si cele din comert, se gasesc in mai multe variante pentru toate tipurile de par si puteti sa faceti selectia in functie de beneficiile pe care le ofera. Veti putea sa gasiti formule adecvate chiar si pentru parul vopsit care are o actiune dubla, aceea de a ingriji firul de par dar si de a proteja culoarea.

Modul de folosire al sampoanelor bio este acelasi cu al sampoanelor obisnuite pe care le gasiti in comert, fiind potrivite pentru un uz zilnic. Formulele imbogatite cu vitamine si minerale hranesc scalpul si firul de par pana la radacina. Aroma placuta pe care o are va va insoti pentru o perioada lunga de timp si veti putea sa gasiti o multime de avantaje numai prin simpla utilizare. De asemenea, putem sa vorbim si despre actiunea curativa pe care o pot avea formulele de sampoane bio care pot sa intareasca firul de par care a avut de suferit din cauza vopsirii repetate sau a expunerii la factorii externi. Hraneste parul in profunzime, curata eficient si hidrateaza firul de par astfel incat veti ajunge la concluzia ca nu va mai fi necesar sa folositi si un balsam de par pentru a face parul sa fie usor de coafat.

Ingediente naturale

Ingredientele naturale in mod clar pot sa ofere un set complet de beneficii si nu veti fi dezamagiti. Oferind un set complet de avantaje veti reusi sa eliminati cu succes din ritualul zilnic de ingrijire utilizarea unor produse care contin substante chimice care de multe ori pot sa fie si periculoase. In mod evident veti putea sa observati o imbunatatire a parului dumneavoastra dar sa si va bucurati de un par deosebit de sanatos. Alegand sampoanele bio din gama pe care vi-o pune la dispozitie Farmnatur, veti putea sa descoperiti beneficii care nu va puteau fi oferite de sampoanele obisnuite.