de la ... pana la ...

Produse Raceala si Gripa

Afisare 1 – 1 din 10 produse

Scapa de raceala si gripa in mod natural utilizand produsele din magazinul nostru online

Atunci cand loveste raceala si gripa nimic nu mai merge atat de bine. Desi au simptome relativ apropiate exista totusi cateva diferente intre acestea.

Inca de la debut, aceste afectiuni respiratorii prezinta o serie de simptome distincte ce va ajuta sa distingeti raceala de gripa.

In primul rand, diferenta dintre cele doua este aceea ca prima, are o durata mult mai mica si este mai putin agresiva cu organismul. Gripa se manifesta pe o perioada mai lunga si este urmata de o serie de afectiuni mai severe iar corpul lupta mult mai crancen cu aceste simptome.

Cateva diferente dintre raceala si gripa

Raceala debuteaza cu stari de oboseala, stranut, dureri de cap si de gat urmata de schimbarea culorii pielii intr-o nuanta mai palida. 

Gripa se manifesta brusc si violent. Febra, frisoane, dureri de cap, dureri oculare, rosu in gat, tuse care poate persista si doua luni. 

Astfel, cele doua sunt destul de diferite insa, simptomele se pot capata si de la o serie de factori care contribuie zi de zi  pana cand se creeaza conditiile favorabile pentru a erupe. 

Desi tratamentele prescrise sunt diferite pentru raceala si gripa nu trebuie sa eliminati din calcul administrarea unor produse naturiste care pot sa calmeze simptomele sau, daca le-ati depistat din timp sa nu va mai confruntati cu raceala sau gripa.

Alegeti sa tratati naturist aceste simptome inca din stadiul incipient 

Produsele pe care le regasiti in aceasta categorie sunt deosebit de eficiente in lupta cu raceala si gripa, rezultatele lor fiind foarte bune in toate cazurile. 

Printre caracteristicile pe care le indeplinesc aceste produse se numara eficienta pe care o prezinta in intarirea sistemului imunitar, astfel incat sa aiba capacitatea sa lupte impotriva racelii si gripei, posibilitatea pe care o ofera in materie de reducere simtitoare a simptomelor infectiilor tractului respirator. 

De asemenea, sunt concepute pentru a ameliora durerile in gat si sa calmeze tusea. 

Toate produsele se administreaza conform indicatiilor care apar pe ambalajul si pe prospectul lor iar rezultatul este acela ca va veti simti in mod evident mult mai bine. In special noaptea cand organismul este relaxat si simptomele racelii sunt mai persistente, produsele noastre actioneaza si isi fac efectul aproape imediat. Astfel, somnul dumneavoastra este mult mai linistit si veti putea sa va odihniti reusind sa ii oferiti organismului posibilitatea de a se reface. 

Produsele  noastre se pot gasi atat sub forma de comprimate cat si sub forma de plicuri care se pot dizolva in apa calda. Actiunea produselor este una directa si contribuie foarte mult la pastrarea unei stari de sanatate foarte bune inca de la primele semne de disconfort. 

Fabricate in totalitate din ingrediente naturale reusesc sa fie mult mai indicate pentru a va putea vindeca de raceala si gripa. Au in componenta lor ingrediente precum plante sau propolis care sunt un ajutor de nadejde pentru tratarea lor in mod natural. Se pot administra inca de la primele simptome si veti vedea cat de mult ajuta organismul sa lupte cu raceala si gripa.