de la ... pana la ...

Produse Memorie si concentrare

Afisare 1 – 1 din 1 produs

Omega 3 un ingredient minune pentru memorie si concentrare

Acizii grasi, Omega 3 sunt recunoscuti pentru beneficiile pe care le aduc sanatatii si in special pentru sistemul cardio vascular. Acest lucru este si a fost dovedit de numeroase studii stiintifice.

Acizii grasi au adus o contributie substantiala in ceea ce priveste imbunatatirea capacitatii de concentrare si a memoriei.

De asemenea, Omega 3 a adus o serie de imbunatatiri si in ceea ce priveste depresia sau sanatatea mentala generala.

Cu cat se desfasoara mai multe studii cu atat mai mult se dovedeste eficienta acestui ingredient minune. Tot acizii grasi mai ofera avantajul de a combate declinul mental si multe alte beneficii care merita luate in calcul.

Beneficiile aduse de Omega 3 pentru sanatatea copilului

Farmnatur va propune un produs deosebit de bun pentru copii, un produs pentru memorie si concentrare pe baza de Omega 3. 

Este un supliment alimentar care ajuta foarte mult la cresterea si dezvoltarea armonioasa a copiilor. Avand aroma de miere si portocale, gustul este deosebit de placut si nu va veti confrunta cu refuzul micutilor de a i se administra acest supliment alimentar. Produsul nu contine conservanti sau coloranti alimentari, totul fiind natural iar aroma nu distruge beneficiile acestui ingredient minune. 

Este potrivit a fi administrat copiilor cu varsta de peste 1 an iar inainte de folosire trebuie sa agitati sticluta foarte bine. Respectati intocmai indicatiile produsului pentru a putea sa il utilizati fara nici o problema. 

Produsul acesta special conceput pentru copii are multe beneficii in special pentru dezvoltarea cognitiva si, conform unui studiu recent, s-a descoperit ca are puterea de a reduce riscul de astm. In plus, femeile gravide care au consumat ulei de peste in timpul sarcinii au nascut copii cu o probabilitate destul de scazuta de astm. Inca un beneficiu despre care putem mentiona este cresterea si dezvoltarea armonioasa mai ales in cazul copiilor cu varste destul de fragede.

Utilizati produse de inalta calitate din magazinul nostru si descoperiti beneficiile aduse

De asemenea, Omega 3 are puterea de a reduce riscul de aparitie a bolilor precum diabetul, depresia sau ADHD. Sursele de acizi grasi Omega 3 se gasesc in pestele gras (somon, hering, sardine), nuci, soia, seminte de in, leguminoase uscate, broccoli, spanac, conopida si dovlecel, fasole, linte sau ulei de rapita. 

Produsele noastre pe baza de Omega 3 sunt excelente pentru copii intrucat sunt in plina dezvoltare si, fiind pe baza de sirop administrarea se face mult mai eficient. 

Trebuie sa retineti ca aceste produse nu sunt inlocuitoare ale unui regim alimentar echilibrat si variat. 

Toate produsele pe care le gasiti in magazinul nostru online au o calitate deosebita si sunt la un pret deosebit de avantajos. Utilizati suplimentele alimentare cu masura, conform indicatiilor de pe ambalaj si cu siguranta veti constata ca sanatatea micutilor se va imbunatati si nu va veti confrunta cu problemen de memorie si concentrare. 

Cu siguranta aceste produse aflate in categoria aceasta sunt un ajutor de nadejde pentru orice mamica ce isi doreste tot ce este mai bun pentru copii ei.