de la ... pana la ...

Produse Lapte Praf

Afisare 1 – 2 din 13 produse

Introducerea in alimentatia copilului a laptelui praf

De cele mai multe ori decizia de a introduce in alimentatia bebelusului lapte praf are la baza si motive medicale. Fie vorbim despre lipsa lactatiei la mama, fie sufera de afectiuni care pot interfera cu laptele matern si sa afecteze bebelusul.

Insa, indiferent de motiv, alimentatia copilului mai ales la o varsta atat de frageda trebuie sa se bazeze pe o atentie deosebita si sa respecte indicatiile medicului.

In cazul in care medicul a recomandat sa treceti pe lapte praf atunci trebuie sa alegeti cu o deosebita atentie intrucat nu toate formulele de pe piata trec cu usurinta testul calitatii.

Aspecte generale despre calitatile indeplinite de laptele praf

Farmnatur va recomanda sortimente de lapte praf special concepute pentru hranirea bebelusilor, avand o consistenta deosebita si fiind suficient de hranitoare. Insa, pe langa marca de lapte praf pe care o alegeti pentru hranirea bebelusului, un alt criteriu deosebit de important este modul de preparare. 

Formula de lapte praf aleasa poate sa fie de cea mai inalta calitate daca apa pe care o utilizati pentru preparare nu se incadreaza in cerinte. Hranirea bebelusului, atunci cand utilizati lapte praf trebuie sa respecte un program, astfel incat sa puteti sa ii oferiti o viata sanatoasa dar si lipsita de grija ca nu se hraneste suficient micutul. 

Pe piata, exista o multime de sortimente de lapte praf insa, cel mai recomandat este sa va orientati catre cele care au la baza ingrediente cat mai naturale. Avantajul este acela ca veti reusi sa ii oferiti micutului mese copioase fara sa fie necesar sa apelati la diferite trucuri doar pentru ca sa para mai satios. 

Exista mai multe tipuri de lapte praf pentru bebelusi si anume cel deja preparat, concentrat sau lapte pudra. Insa, pentru a putea sa faceti cea mai buna alegere in acest sens, adresati-va medicului pediatru intrucat numai acesta este in masura sa va dea un sfat competent cu privire la alimentatia bebelusului. 

Pediatrul va recomanda formula adaptata nevoilor bebelusului dumneavoastra dar puteti sa luati in considerare si utilizarea celor din aceasta categorie deoarece sunt concepute de specialisti in domeniu care au studiat indelung necesitatile bebelusilor in materie de hrana in primele luni de viata. 

Astfel, va veti asigura ca micutul dumneavoastra primeste tot ce are nevoie pentru o viata cat mai buna.

Alegeti o formula de lapte praf special conceputa pentru bebelusul dumneavoastra

Exista si formule imbogatite cu vitamine astfel incat sa i se asigure necesarul zilnic dar sa si primeasca ingrijirea adecvata. 

Pentru a asigura cele mai bune rezultate asigurati-va ca atunci cand utilizati lapte praf sa nu folositi apa direct de la robinet intrucat exista zone in care poluarea este mult mai accentuata. 

Pentru a putea sa ii oferiti bebelusului lapte praf preparat in cele mai bune conditii asigurati-va ca apa pe care o folositi este curata si indeplineste toate cerintele. 

Alegeti sa preparati biberonul bebelusului cu lapte praf de inalta calitate oferit cu mare drag de un magazin online care stie ce are nevoie bebelusul dumneavoastra.