de la ... pana la ...

Produse Imunitate Copii

Afisare 1 – 2 din 21 produse

Cum functioneaza imunitatea copiilor?

Atunci cand se apropie sezonul rece si in special atunci cand este un sezon cu vreme schimbatoare, este deosebit de usor ca cei mici sa raceasca. Insa, pentru a trata cu eficienta o raceala acest lucru nu inseamna sa dati fuga la prima farmacie pentru a le cumpara medicamente.

Indiferent de caz, tratarea ,,dupa ureche” a racelilor si a starilor febrile este cea mai nepotrivita idee. In schimb, puteti sa alegeti sa preveniti astfel de stari prin a apela la produse naturiste pentru imunitate copii.

Produsele de la Farmnatur sunt concepute astfel incat sa puteti sa cresteti imunitatea copiilor astfel incat sa puteti constata cu usurinta o schimbare in bine, mai concret, o rezistenta crescuta in fata bolilor de sezon.

Cateva aspecte despre imunitate copii

Imunitatea, daca este sa dam o definitie, reprezinta capacitatea organismului de a se apara de agentii patogeni (virusi, bacterii, paraziti si toxine). Astfel, in momentul in care organismul detecteaza acesti agenti patogeni ii distruge si ii memoreaza pentru a putea reactiona data viitoare cand ii intalneste. 

In primele trei luni de viata, bebelusul este protejat de anticorpii maternali si practic beneficiaza de o imunitate pasiva temporara. Dupa aceasta perioada, scad nivelurile totale de imunoglobine prin pierderea celor de la mama si o productie proprie foarte scazuta. 

Atunci cand vine vorba despre imunitate copii, nu puteti sa construiti o armata intreaga doar pentru ca micutul sa nu raceasca deloc. Este bine sa mai raceasca din cand in cand insa nu foarte frecvent. Acest lucru este bun deoarece poate sa il ajute pe copil sa dezvolte un sistem imunitar mult mai puternic. 

Cresterea imunitatii mai poate sa fie ajutata si de o serie de produse precum cele pe care le puteti gasi in aceasta categorie rezervata pentru imunitate copii.

Utilizati produse naturiste si veti putea sa gasiti o multime de avantaje si nu numai

Tot despre imunitate mai este esential sa mentionam faptul ca aceasta ajunge la maturitate de abia la varsta de 12 ani. Iar motivul pentru care racesc frecvent este ca sunt expusi in permanenta la noi virusuri. Numai in aer sunt prezenti peste 200, asadar este imposibil pentru orice parinte sa previna o raceala. 

Tocmai de aceea recomandam ca pentru cresterea imunitatii copiilor si sa faca fata cu mai multa usurinta la trecerile dintre sezoane sa ajutati copilul prin a administra o serie de produse naturiste, pe langa o alimentatie sanatoasa si corecta. 

De asemenea, o activitate fizica realizata constant de micuti contribuie si aceasta la cresterea imunitatii copiilor. Veti vedea ca prin a utiliza produsele enumerate in aceasta categorie, micutii dumneavoastra vor putea sa faca fata mult mai usor provocarilor din fiecare zi. 

Va recomandam cu caldura produsele noastre si veti putea sa va bucurati impreuna cu cei mici de tot ce are de oferit fiecare sezon fara a va mai face probleme ca micutul ar putea sa raceasca. 

Utilizati produsele pentru imunitate copii si veti putea sa gasiti foarte multe beneficii la acestea.