de la ... pana la ...

Produse Imunitate

Afisare 1 – 3 din 29 produse

Cum putem ajuta sistemul imunitar sa lucreze mai eficient in lupta cu bolile?

Sistemul imunitar este cel responsabil pentru sustinerea mai buna a sanatatii, insa, exista momente precum trecerile dintre sezoane cand este destul de slabit si mai sunt situatii cand exista anumite influente din viata de zi cu zi in care acesta slabeste si nu mai are capacitatea de a lupta impotriva bolilor la fel de eficient asa cum obisnuieste sa faca.

Sistemul imunitar este un sistem complex de celule si molecule (anticorpi) al carui rol este acela de a asigura protectie impotriva tuturor agresorilor care distrug starea de bine a corpului uman.

Pentru a vedea daca aveti un sistem imunitar puternic puteti efectua o serie de teste precum hemoleucograma sau imunograma care evalueaza componentele sistemului imun.

Despre imunitate si masurile pe care le puteti lua pentru a o fortifica

Imunitatea poate sa fie innascuta sau dobandita. In primul caz, copii se nasc cu un sistem imunitar de invidiat in timp ce in al doilea caz, se instaleaza in urma contactului cu diferite microorganisme postvaccinare. 

O imunitate puternica inseamna o dieta echilibrata, activitate fizica regulata, absenta fumatului, lipsa consumului de alcool, somn de 7-8 ore, igiena corespunzatoare si un bun control al tensiunii arteriale. 

Insa, sunt multe cazuri in care nu este posibil sa i se ofere organismului toate acestea fie din cauza unui stil de viata destul de agitat fie din cauza unor factori externi care nu prea ajuta sistemul imunitar sa fie fortificat. In acest sens, in magazinul nostru online puteti gasi o selectie bogata de produse care sa intareasca sistemul imunitar. 

Toate produsele pe care le regasiti in aceasta categorie sunt fabricate din ingrediente naturale precum propolis, vitamine si minerale esentiale care aduc o contributie majora in acest sens. 

Pregatind corpul pentru sezonul rece si nu numai prin intarirea sistemului imunitar, veti putea sa eliminati efectele negative ale diferitelor afectiuni care pot sa apara.

Produse exceptionale concepute pentru intarirea sistemului imunitar

Produsele pentru imunitate reprezinta solutia cea mai buna pentru a va pregati in acest sens, si, daca sunt si naturale pe deasupra, atunci veti putea sa ii oferiti organismului dumneavoastra cel mai puternic aliat. 

Veti vedea ca pe aceasta cale veti reusi sa reduceti cantitatea de medicamente pe care le utilizati. Astfel, organismul dumneavoastra va fi mult mai eliberat de elementele nocive la care este supus in fiecare zi. 

Toate produsele din aceasta categorie pentru imunitate sunt suplimente alimentare si nu inlocuiesc un regim alimentar echilibrat si variat. 

Va recomandam sa le utilizati conform indicatiilor de pe ambalaj si, daca este vorba sa fie administrate copiilor atunci adresati-va unui medic pentru ca acesta sa va recomande doza zilnica. 

Asadar, despre sistemul imunitar putem spune ca si concluzie ca reprezinta una dintre cele mai importante mecanisme de aparare ale organismului in lupta cu diferite afectiuni asa cum sunt racelile sau gripa. 

Pentru informatii suplimentare legate de produsele noastre nu ezitati sa ne solicitati ajutorul. In rest, veti gasi numai produse avand un raport calitate – pret deosebit de avantajos.