de la ... pana la ...

Produse Gel de dus

Afisare 1 – 4 din 45 produse

Farmnatur va pune la dispozitie geluri de dus bio pentru o piele sanatoasa

Desi parfumul este cel care va convinge sa cumparati un anumit gel de dus, multe dintre cele care se gasesc in comert, in supermarketuri contin o serie de ingrediente artificiale si compusi chimici meniti sa le creasca termenul de valabilitate iar de multe ori nu sunt cea mai potrivita alegere pentru pielea dumneavoastra.

Geluri de dus create doar din ingrediente naturale

Gelurile de dus din gama bio sunt create numai din ingrediente naturale care actioneaza asupra pielii oferind o ingrijire corespunzatoare dar si garantia ca pielea dumneavoastra nu va avea de suferit in timp. Extractele de plante pe care le contin gelurile de dus din gama bio reusesc sa compenseze aportul de vitamine si minerale de care are nevoie pielea pentru a se mentine sanatoasa si in acelasi timp sa ofere ingrijirea necesara. Este un produs care hraneste pielea si o satureaza cu vitamine si antioxidanti, asigurand un nivel optim de hidratare al pielii. Mai ales daca va confruntati cu probleme precum piele aspra sau deshidratata atunci veti putea sa ii oferiti ingrijirea corespunzatoare dar sa si va bucurati de un produs de calitate superioara.

Gelurile de dus din aceasta gama se regasesc in mai multe formule astfel incat sa puteti sa alegeti ceea ce vi se potriveste cel mai bine in functie de tipul de piele pe care il aveti. Tonifiant, nutritiv, revigorant, energizant, cu mirosuri placute, chiar exotice, putem spune ca aceasta gama de geluri de dus contine exact ceea ce va doriti. Ingredientele naturale pe care le contine pot sa actioneze si ca un fel de tratament pentru a rezolva anumite probleme ale pielii si astfel sa devina aliatul dumneavoastra de nadejde in toate situatiile.