de la ... pana la ...

Produse Fructe uscate

Afisare 1 – 4 din 37 produse

Fructele uscate o solutie ingenioasa pentru a oferi organismului tot ce are nevoie indiferent de sezon

In timp ce fructele proaspete se pot gasi in functie de sezonul de care apartin, o alta varianta extrem de benefica pentru organism si veti putea sa ii oferiti tot ce are nevoie nefiind limitat sa consumati doar anumite tipuri de fructe.

Calitatile uimitoare ale fructelor uscate

Procesul de uscare al fructelor realizat de specialistii care au dezvoltat aceste produse au grija ca in urma deshidratarii si uscarii lor sa nu fie afectate calitatile pe care le are. Insa, trebuie retinut faptul ca fructele uscate nu au aceleasi calitati precum fructele proaspete. Este recomandat sa le consumati deoarece nutrientii din compozitia lor aduc un aport de calorii in plus.

De asemenea, nu toate fructele uscate sunt la fel intrucat mai ales cele pe care le regasiti aici au un aport nutritional mult mai ridicat. Cele pe care le gasiti in supermarketuri de multe ori contin conservanti pentru a putea sa reziste mai mult pe raft insa, cele din magazinele naturiste sunt fabricate astfel incat beneficiile reale ale produsului sa ramana intacte.

Fructele uscate sunt foarte usor de folosit si se pot adauga in foarte multe tipuri de preparate culinare. Sunt o sursa bogata de fibre, nu se strica repede si pot sa fie depozitate cu usurinta. Reprezinta o gustare sanatoasa si mai ales daca este consumata in cantitati mici reuseste sa aduca un aport nutritional deosebit.

Cu siguranta, in momentul in care le veti include in alimentatie veti putea sa profitati de toate beneficiile pe care vi le-am enumerat si veti reusi sa treceti la un stil de viata mult mai sanatos. Farmnatur vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra cu o selectie deosebita de fructe uscate precum caise intregi, mix de merisor si goji, mix caju si migdale, mix fructe uscate si nuci, arahide crude, nuci