de la ... pana la ...

Produse ZENYTH PHARMA

Afisare 1 – 6 din 68 produse

Zenyth Pharma o companie romaneasca cu produse premium

Zenyth este o companie romaneasca producatoare de suplimente alimentare premium si este lider pe piata de profil din tara noastra. Viziunea Zenyth Pharma este reflectata de motto-ul ,,mai multa educatie, mai multa sanatate” compania si-a transformat motto-ul in actiune si ofera nu doar produse naturale dar se implica activ si in actiuni de educatie si informare publica privind necesitatea unui stil de viata sanatos. 

Zenyth Pharma o companie tanara cu produse ce au castigat aprecierea tuturor in cel mai scurt timp

In anul 2009 compania isi lansa primul produs, Colon Help iar in cel mai scurt timp de la lansare a devenit cel mai popular si indragit produs pentru detoxifiere si slabire din Romania. Din 2009 si pana astazi compania isi respecta promisiunea de a oferi cele mai bune produse pentru ingrijirea sanatatii. Motivele pentru care merita sa alegeti produsele Zenyth sunt foarte multe insa, cele mai importante sunt urmatoarele:

    • Suplimentele alimentare au o calitate premium

    • Produsele sunt 100% naturale cu ingrediente de calitate si in doze optime

    • Produsele sunt testate si imbunatatite permanent pentru o abordare integrativa a sanatatii

    • Produsele sunt certificate organic CERES

O companie cu o viziune puternica si un viitor stralucitor

Compania este orientata in permanenta catre nevoile clientilor dar si catre oferirea unui suport constant pentru a putea sa aleaga cele mai potrivite produse pentru a-si imbunatati starea de sanatate. Educarea publicului se face prin intermediul unor ample campanii de informare si campanii in mass-media. Permanenta inovare duce la dezvoltarea continua de noi produse si formule originale, 100% naturale. Compania isi pune intotdeauna creativitatea in slujba clientului astfel incat sa ii ofere cele mai calitative produse. 

De asemenea, sunt mereu cu un pas inaintea competitiei si doresc sa se autodepaseasca de fiecare data cand vine vorba despre produse si nu numai. 

Compania crede in importanta intelegerii efectelor preventive si terapeutice ale alimentatiei corecte si responsabilizarea individuala fata de propria sanatate. Zenyth Pharma pune la dispozitia clientilor sai cele mai bune produse dar si  garantia ca acestea actioneaza in mod eficient corectand problemele cu care se confrunta fiecare.