de la ... pana la ...

Produse SunWave Pharma

Afisare 1 – 13 din 146 produse

Sun Wave Pharma o companie tanara dar cu potential 

Sun Wave Pharma fondata in anul 2008 de catre Yogish Agarwal este cel mai mare jucator de pe piata suplimentelor alimentare si al saselea mare distribuitor de medicamente fara reteta. Compania este specializata pe vanzarea directa a produselor catre medici si are o retea formata din 290 de agenti de vanzari. Printre marcile aflate in portofoliul Sun Wave Pharma se numara vitaminele si mineralele SunVita, produsele pentru ingrijirea copilului SunChild precum si gama de ceaiuri Sun Herbal Tea. 

Sun Wave Pharma o companie cu o gama de produse deosebite

Sun Wave Pharma este una dintre companiile care a avut cea mai rapida crestere pe teritoriul tarii noastre. Compania promoveaza o gama larga de produse naturale in diferite domenii precum: gastroenterologie, obstetrica si ginecologie, urologie, cardiologie, diabetologie, endocrinologie, neurologie, reumatologie, psihiatrie, ortopedie, dermatologie, pediatrie, neonatologie, pneumologie si ORL. 

Inca din anul 2008 si-au valorificat abilitatile si experienta in domeniu creand produse exceptionale care sa fie de un real ajutor in mentinerea sanatatii dar si in tratarea si ameliorarea unor boli si afectiuni. Produsele sunt rezultatul unor cercetari ample si astfel au luat nastere o serie de produse deosebite si de inalta calitate pe care puteti sa le folositi cu cea mai mare incredere.

Inoveaza, colaboreaza si investesc in permanenta in stiinta intrucat sanatatea nu isi face aparitia in mod intamplator ci este un proces sustinut cu ajutorul produselor potrivite. 

Ca si planuri de viitor, specialistii de la Sun Wave Pharma isi doresc sa extinda beneficiile produselor lor catre si mai multi oameni pentru a-i ajuta sa se simta bine si sa traiasca armonios fara ca viata sa le fie umbrita de neplacerile cauzate de boli si afectiuni. 

Produse atent selectionate si verificate special pentru dumneavoastra

Toate produsele trec printr-un control al calitatii extrem de riguros si fiecare ingredient utilizat pentru obtinerea produselor este verificat individual, astfel incat sa fie utilizate numai cele mai bune ingrediente. Acesta este si unul dintre motivele pentru care compania Sun Wave Pharma a devenit atat de apreciata intr-un timp atat de scurt. Produsele sunt exceptionale si in mod clar fac diferenta.