de la ... pana la ...

Produse SONNENTOR

Afisare 1 – 2 din 22 produse

Sonnentor compania unde bucuria creste in mod natural

Sonnentor este o companie infiintata inca din anul 1988 de catre Johannes Gutmann, la varsta de 23 de ani. Tanarul intreprinzator a avut o idee neobisnuita: a dorit sa vanda produsele provenite de la fermierii ecologici din zona Waldviertel, unde s-a nascut si a crescut, sub logo-ul soarelui zambitor (un cunoscut simbol medieval, cu 24 de raze de soare, care si astazi decoreaza portile fermierilor), la nivel local, national si international. 

O companie traditionala dar inovatoare

Caracteristica cea mai importanta a afacerii este aceea ca procesarea materiei prime se face chiar la ferme, permitand micilor fermieri sa supravietuiasca, sa utilizeze experienta si traditia cultivarii si astfel sa ofere produse de cea mai inalta calitate. 

Sonnentor este una dintre cele mai de incredere marci la nivel mondial si este recunoscuta pentru calitatea deosebita a produselor pe care le pune la dispozitia tuturor celor care isi doresc sa aduca in viata lor consumul de alimente cat mai sanatoase. Lucrul manual si traditional adauga multa valoare produselor finite si asa isi si doreste compania sa ramana lucrurile. Desi in aparenta pare o viziune mult prea simplista, pana la urma ceea ce conteaza cu adevarat este calitatea deosebita a produselor care ajung pe masa consumatorilor. 

Un concept care este raspandit la nivel mondial si continua sa creasca in popularitate

La ora actuala Sonnentor este un brand raspandit in toata lumea si in fiecare filiala se practica atat comertul si distributia cat si cultivarea, selctarea si procesarea plantelor. Este un concept sanatos care creste o data cu dorinta oamenilor de a consuma alimente cat mai sanatoase. 

Este vorba despre o companie inovativa si traditionala care reuseste de atatia ani sa combine cu succes agricultura ecologica cu comertul cinstit si gustul natural. La ora actuala Sonnentor este o companie cu o cifra de afaceri de milioane de euro si, nici nu este de mirare avand in vedere ca intreg conceptul nu s-a alterat de-a lungul timpului. 

Cu siguranta cei care au ales sa consume produsele Sonnentor au toate motivele pentru a fi multumiti intrucat totul este facut cu pasiune, dedicatie si dragoste pentru produsele naturale.