de la ... pana la ...

Produse Manuka Pharm

Afisare 1 – 1 din 2 produse

img
- 25 %

159.85 Lei (- 25 % )

119.89 Lei
img
- 25 %

100.08 Lei (- 25 % )

75.06 Lei

Manuka Pharm o companie care va ofera cel mai pretios dar al naturii in cele mai inovative produse

Mierea de Manuka este un produs cu o serie de beneficii care nu sunt deloc de neglijat. Facand parte ca si ingredient in numeroase produse incepand de la cele cosmetice pana la cele alimentare sau pur si simplu consumat ca atare, mierea de Manuka este un dar al naturii extrem de pretios pentru sanatate. 

Manuka Pharm poarta numele acestui ingredient minune si este o companie cu traditie in distribuirea comercializarea mierii de Manuka originale. Compania, exact ca si mierea de Manuka originala provin din Noua Zeelanda. Mierea este selectata cu atentie de apicultori din stupurile de albine proprii iar toate produsele sunt ambalate tot in cadrul fabricii astfel incat inca de la inceput pana la sfarsit sunt conforme cu standardele de calitate.  

Mierea de Manuka este una dintre cele mai benefice produse pentru sanatatea dumneavoastra si este folosita de mii de ani intr-o multime de scopuri incepand de la vindecarea durerilor gatului si afectiunilor digestive pana la vindecarea infectiilor cu stafilococ auriu si gingivitei. Pentru obtinerea mierii de Manuka, albinele polenizeaza florile arbustului de Manuka, care creste in zone salbatice si nepoluate in Noua Zeelanda, in locuri dificile de ajuns, lucru care face ca procentul de miere de Manuka sa creasca si pana peste 90%. 

Angajatii cei mai pretuiti ai companiei sunt albinele si sub stricta supraveghere a sepcialistilor isi realizeaza munca zilnica fara sa fie deranjate pentru a se obtine miere de Manuka de cea mai inalta calitate. Mediul de lucru este unul in care fiecare specialist se concentreaza pe crearea unor produse deosebite fara sa se altereze proprietatile benefice ale mierii de Manuka. Totul este creat intr-un mediu controlat iar produsele sunt certificate si atestate din punct de vedere al calitatii. Compania este recunoscuta la nivel mondial pentru produsele deosebite pe care le ofera publicului larg iar aceste produse au crescut rapid in popularitate tocmai datorita proprietatilor lor mai mult decat benefice pentru organism.