de la ... pana la ...

Produse Himalaya

Afisare 1 – 4 din 39 produse

Himalaya – o companie consacrata in domeniul produselor naturiste si nu numai

Inca de la inceput compania Himalaya s-a axat pe dezvoltarea unor remedii sigure, naturale si inovatoare care sa ii ajute pe oameni sa aiba o viata cat mai sanatoasa. Produsele companiei sunt recunoscute la nivel mondial pentru eficienta si calitatea lor iar medicii recomanda pacientilor sa se bazeze cu cea mai mare incredere pe produsele de la Himalaya. 

Despre procesul de obtinere a produselor Himalaya

Astazi, produsele Himalaya sunt prezente in peste 82 de tari si continua sa se extinda in mod constant astfel incat oricine isi doreste sa isi intoarca fata la natura sa se poata trata cu o serie de produse concepute in mod inovator tocmai in acest scop. Evaluarea stiintifica este o  marca a companiei. Inca din anul 1930 au fost implicati in cercetarea de pionierat astfel incat sa obtina produse eficiente si sigure din plante atent selectionate. 

Fiecare produs Himalaya este supus cercetarii pe durata a mai multi ani si fiecare dintre plantele utilizate in componenta produselor sunt studiate si testate individual pentru eficacitate. 

Ani intregi de cercetare au scos la iveala o gama larga de produse deosebite si inovatoare care aduc contributii reale in tratarea si prevenirea unor boli sau afectiuni care pun in pericol sanatatea umana. Produse precum Bonnisan, Mentat, Septilin, Gasex, Herbolax, Liv.52, Diabecon, Cystone, Himplasia, Koflet, Diakof, Rumalaya, Ayurslim si multe altele sunt deja populare in randul consumatorilor si aduc reale beneficii pentru sanatatea lor. 

O companie cu rol important in transpunerea stiintei Ayurveda in intreaga lume

Totodata, Himalaya este compania care a jucat un rol foarte important in transpunerea stiintei Ayurveda in intreaga lume. Portofoliul de produse contine peste 200 de produse printre care suplimente alimentare pentru copii si adulti, cosmetice naturale pentru adulti si copii dar si diferite geluri din plante. Produsele sunt combinatii complexe dintre plante si minerale. 

Aceasta companie ce a luat nastere in India intr-un timp foarte scurt a capatat popularitate si au inceput sa se dezvolte.