de la ... pana la ...

Produse DVR PHARM

Afisare 1 – 7 din 78 produse

DVR Pharm o companie brasoveana experta in domeniul terapiei naturale si a suplimentelor nutritive

Firma DVR Pharm din Brasov si produsele cu acelasi nume sunt creatia unui colectiv cu decenii de experienta in domeniul terapiei si a suplimentelor nutritive. Produsele dezvoltate de companie contin ingrediente naturale si se bazeaza pe retete inovative. Toate acestea sunt rezultatele unor indelungi ani de cercetari si analize. De-a lungul timpului s-au intreprins studii asupra naturii astfel incat sa se creeze remedii eficiente din extracte si concentrate de plante care au puterea de trata diverse probleme de sanatate.

Produse moderne si premium dezvoltate in Romania

Produsele iau nastere in centre de productie moderne, aliniate cu standardele si normele europene dar si cele ale legislatiei romanesti. Toate suplimentele alimentare marca DVR Pharm sunt notificate la Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA, Serviciul National pentru Plante Medicinale si Produse ale Stupului. Materia prima provine din tari europene si din culturi atent supravegheate. Suplimentele nutritive sunt pe baza de plante medicinale, ciuperci medicinale sau produse marine care se incadreaza in notiunea de produse premium iar calitatea este garantata de mari laboratoare europene. 

Practic vorbim despre primele produse naturiste de calitate premium gandite in Romania. De ce produse premium? Pentru ca sunt gandite si dezvoltate in laboratoare de prestigiu din Europa, pentru ca produsele contin ingrediente de cea mai buna calitate iar loturile sunt analizate riguros astfel incat sa se obtina produse de o calitate superioara a caror concentratie si puritate este garantata. DVR Pharm se remarca si prin aducerea in atentia publicului a unor produse si ingredient cu caracter revolutionar. Produsele nu sunt tratate chimic, nu contin conservanti, arome sau indulcitori. 

O marca pe care o veti indragi o data ce ati incercat produsele

Toate produsele marca DVR Pharm sunt produse in Romania folosind doar inteligenta si forta de munca romaneasca. Viziunea lor este aceea de a oferi publicului larg produse de calitate premium realizate in Romania si care sa poata concura oricand cu produsele consacrate la nivel international.