de la ... pana la ...

Produse Dacia Plant

Afisare 1 – 4 din 42 produse

Dacia Plant o companie de renume in industria produselor naturiste

In anul 2002 o echipa de tineri pasionati a avut o idee de afacere pe care au pus-o in aplicare si astazi se bucura de o popularitate nemarginita. Ei au dorit sa demonstreze ca produsele naturiste sunt eficiente, sigure si ii ajuta cu adevarat pe oameni sa fie mai sanatosi.

Au trecut deja 16 ani de la infiintare si, de-a lungul timpului au realizat numeroase cercetari in industria alimentara si farmaceutica alaturi de colaboratori de renume in domeniu, iar toate acestea combinate cu experienta si viziunea fondatorului, au facut ca Dacia Plant sa fie una dintre cele mai indragite companii romanesti din tara noastra. 

Cateva aspecte din cadrul procesului de productie 

Plantele utilizate pentru obtinerea produselor sunt din cultura bio proprie sau din cele ale colaboratorilor existenti, care trec printr-un proces riguros de selectie. Intreg fluxul tehnologic este gandit astfel incat sa se evite contaminarea produselor iar filtrele HEPA H14 de ultima generatie dispun de capacitatea de a retine microorganismele in proportie de 99,99%. 

Mai presus de orice se afla calitatea produselor, intrucat pentru Dacia Plant conteaza foarte mult ca beneficiarii finali ai produselor sa primeasca tot ceea ce este mai bun. Specialistii de la Dacia Plant au stiut inca de la bun inceput ca pentru a obtine suplimente alimentare de calitate este nevoie de ingredientele cele mai bune si tehnologii de ultima generatie cu ajutorul carora sa le obtina. 

Astfel, Dacia Plant ofera spre comercializare produse care sunt perfect adaptate organismului uman,  naturale si complete. 

Valorile Dacia Plant

Printre valorile companiei Dacia Plant se numara grija pentru sanatatea oamenilor, traditia, armonia, crearea de plus valoare si inovatia. Prin intermediul produselor de la Dacia Plant, omul poate sa isi regaseasca echilibrul sanatatii si sa se bucure de o viata lipsita de griji. Plantele medicinale sunt minunile care ajuta fiecare om in parte sa isi mentina sanatatea fizica si emotionala. Acesta este si motivul pentru care fiecare produs este creat cu multa pasiune. 

Compania intotdeauna a respectat valorile si traditiile romanesti, iar in acestea si-a gasit intotdeauna inspiratia. Creeaza produse cu valoare inimaginabila pentru sanatatea umana si inoveaza in permanenta pentru a oferi oamenilor produse deosebite si perfect adaptate nevoilor.