de la ... pana la ...

Produse COSMETICPLANT

Afisare 1 – 1 din 11 produse

Cosmetic Plant – o companie care promoveaza frumusetea pielii prin ingrijirea adecvata a acesteia cu produse natural

O piele frumoasa nu se demodeaza niciodata si mai ales atunci cand este ingrijita corespunzator cu produsele adecvate va straluci de sanatate si va arata minunat. Cosmetic Plant este o companie a carei viziune este aceea de a schimba si revolutiona pentru intotdeauna domeniul cosmetic si de a redefini frumusetea. Pentru toate persoanele care doresc sa se simta bine in pielea lor, Cosmetic Plant le pune la dispozitie o gama de produse inovatoare si de inalta calitate la un pret accesibil. 

Aceasta misiune a companiei a pornit inca din anul 1991 din viziunea fondatoarei Ileana Mester care a crezut intotdeauna in puterea miraculoasa a ingredientelor naturale dar si in beneficiile acestora. Fiica doamnei Mester, actuala directoare a companiei pastreaza traditia acestei perspective, continuand sa inspire echipa cu pasiunea mostenita de la mama ei. 

In prezent portofoliul de produse Cosmetic Plant cuprinde o gama destinata ingrijirii tenului, parului, mainilor, picioarelor dar si a corpului. Produsele atestate de multitudinea de premii internationale castigate in cadrul a diverse concursuri sunt la cele mai inalte standarde de calitate. 

Cosmetic Plant este o companie care intotdeauna a comercializat produse, pe care le testeaza foarte riguros astfel incat in momentul in care le achizitionati sa fie cat mai bune si sigure pentru pielea dumneavoastra. Calitatea produselor este incontestabila si garanteaza satisfacerea necesarului de ingrijire personala pentru orice femeie. 

Doamna Ileana Mester, cosmetolog cu experienta de peste 20 de ani , a inceput activitatea pe cont propriu intr-o cladire de 35-40 mp, primul ei malaxor fiind construit de un inginer clujean intr-o oala de fiert rufele. Cremele erau create in serii mici iar etichetele erau scrise de mana. De abia dupa 6 ani, in anul 1997 s-a realizat pasul catre o afacere moderna si intreaga activitate s-a mutat intr-o cladire adecvata si s-au achizitionat primele utilaje profesionale. 

Cu siguranta aceasta este un model de antreprenoriat care si-a castigat renumele prin propriile forte. In decembrie 2013 a obtinut certificarea GMP in acord cu standardul ISO 22716:2007.