de la ... pana la ...

Produse Childlife Essentials®

Afisare 1 – 2 din 15 produse

Childslife Essentials o companie special creata pentru nevoile celor mici

Childslife Essentials este prima gama de suplimente alimentare create special pentru copii. Compania provine din Statele Unite ale Americii oferind o gama variata de produse de o calitate superioara perfecte pentru copii. Childslife Essentials ofera o gama completa de suplimente alimentare naturale special concepute pentru sanatatea copiilor si bebelusilor. Formulele speciale raspund cu success nevoilor celor mici si au fost dezvoltate de dr. Murray Clarke, fondatorul Childslife Essentials. 

O companie fondata de un medic 

Compania a fost creata in anul 2000 din dorinta dr. Murray Clarke de a trata holistic problemele copiilor. In acea perioada nu existau suplimente alimentare pentru copii motiv pentru care Murray Clarke decide sa utilizeze practica sa medicala si sa dezvolte propria linie de produse. Fondatorul este licentiat in naturopatie, homeopatie si medicina orientala (specializare in acupunctura si fitoterapie). 

Formulele Childlife Essentials sunt elaborate din ingrediente de inalta calitate. Nici un produs nu contine gluten, ingrediente modificate genetic, aditivi, conservanti sau coloranti alimentari. Produsele detin certificari independente care dovedesc faptul ca nu au fost tratate cu pesticide sau metale precum mercurul. Produsele Childslife Essentials sunt comercializate pe intreg teritoriul Statelor Unite in farmacii si magazine cu profil naturist precum si in alte zece tari din Europa, Asia si Pacificul de Sud. 

Produse deosebite si inovative special concepute pentru copii

Portofoliul de produse al companiei contine 19 produse, dar in Romania sunt disponibile numai 14 dintre ele. Produsele acopera toate necesitatile privind dezvoltarea sanatoasa a copiilor. Gama de produse cuprinde vitamine, minerale, probiotice, produse speciale pentru sistemul digestiv, formule pentru imunitate si dezvoltare neurocognitiva. 

Compania detine numeroase certificari la nivel mondial ceea ce atesta calitatea deosebita a produselor. Compania inoveaza in permanenta si a dezvoltat o serie de produse care sunt usor de administrat si placute la gust.