de la ... pana la ...

Produse Boericke & Tafel (divizie Nature`s Way)

Afisare 1 – 1 din 4 produse

Boericke & Tafel un brand american ce promoveaza stilul de viata sanatos

Cu o traditie de peste 175 de ani pe piata de profil, Boericke & Tafel este lider de piata remediilor homeopate. Astazi, brandul este cunoscut pentru produsele excelente dar si pentru eficienta lor intrucat actioneaza asupra problemelor intr-un mod in care nici un alt produs nu reuseste sa il egaleze. 

Compania si-a luat angajamentul de a pune la dispozitia clientilor sai produse certificate organic de cea mai inalta calitate. Brandul detine o linie de produse, care promoveaza un stil de viata sanatos, care sunt atent testate si verificate inainte de a fi comercializate, astfel incat oricine isi doreste sa adere la un stil de viata sa o poate face cu cea mai mare usurinta. 

Compania foloseste tehnici traditionale, dar nu uita sa se focuseze si pe tehnologia de ultima generatie pentru a dezvolta cele mai inovative si utile produse pentru sanatatea umana. De asemenea, compania se axeaza pe dezvoltarea unor produse cat mai eficiente. Acestea din urma sunt rezultatul unor indelungi ani de cercetari si de testari constante astfel incat rezultatul final sa fie unul extraorfinar si sa ajunga la consumator un produs eficient, sigur si de o calitate cat mai inalta. 

Compania intotdeauna s-a remarcat prin excelenta dar si prin produsele deosebite pe care le fabrica in mod constant pentru a raspandi obiciul de a alege produse sanatoase. De asemenea, compania colaboreaza in mod constant cu producatori si furnizori la nivel global.

Compania a fost infiintata in anul 1835 de catre Francis E. Boericke si Adolf J. Tafel la propunerea lui Constantine Hering care a fondat prima scoala de medicina homeopata din Statele Unite ale Americii. Interesul pentru homeopatie a populatiei a crescut o data cu dezvoltarea primelor produse care si-au dovedit eficienta si ulterior au fost raspandite in toata lumea. Portofoliul de produse cuprinde peste 50 de produse atent verificate si testate. Companie este un deschizator de drumuri in medicina homeopata.