de la ... pana la ...

Produse Albina Carpatina

Afisare 1 – 5 din 56 produse

Albina Carpatina o companie cu traditie in domeniul produselor apicole

Mierea, este nectarul zeilor si un izvor de sanatate care nu trebuie sa lipseasca din camara nimanui. Indiferent daca este utilizata in scop teraputic sau doar pentru a indulci alimentele, beneficiile mierii sunt incontestabile. Din pasiune pentru apicultura dar si din dorinta de a pune in slujba oamenilor experienta, a luat nastere compania Albina Carpatina inca din anul 1991. 

O companie veche cu produse inovatoare

Promovand un stil de viata sanatos si echilibrat, compania a crescut si s-a dezvoltat, punand la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse apicole deosebit de utile indiferent de scopul in care sunt utilizate. De peste 25 de ani compania promoveaza produsele apicole ca alimente naturale functionale, cu proprietati terapeutice remarcabile care vin in ajutorul organismului prin intarirea sistemului imunitar si care au un efect tonic, mineralizant, vitalizant si antioxidant in perioadele de stres, oboseala, convalescenta, epuizare fizica si intelectuala. 

In toti anii de activitate, compania a oferit o gama variata de produse, atent selectionate, cu rigurozitate, astfel incat in mana consumatorului sa ajunga numai cele mai calitative produse. De asemenea, compania a consolidat relatii de incredere cu apicultori cu traditie in cresterea albinelor din toata tara. Compania ofera garantia unor produse de inalta calitate in care se poate avea incredere deplina. 

Produse apicole exceptionale si o activitate pe masura

Compania si-a castigat renumele prin activitatea deosebita intreprinsa de-a lungul timpului. Intreaga echipa munceste in fiecare zi pentru a pune la dispozitia clientilor sai produsele apicole cu beneficiile nealterate, tocmai de aceea nu veti gasi niciodata in gama de produse unele care sa aiba un termen de valabilitate indelungat. Produsele apicole sunt un adevarat izvor de sanatate care poate sa fie utilizat de toti membrii familiei fara nici un fel de restrictii. Produsele naturale nu trebuie sa va lipseasca din casa si cel mai mare avantaj este acela ca nu produc efecte secundare. 

Calitate si inovatie. Asa s-ar descrie pe scurt compania Albina Carpatina. Intreaga echipa sustine apicultura din Romania si sponsorizeaza in permanenta activitati care sustin acest scop. Grija companiei este aceea sa ofere in permanenta produse de inalta calitate si in conformitate cu normele si standardele in vigoare.