Contact | Blog | 0374.605.779 0745.143.575

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre farmnatur in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, modificata si completata, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal si circulatia libera a acestor date. Astfel ca farmnatur se obliga sa respecte toate prevederile legate si sa foloseasca datele cu caracter personal exclusiv in scopurile specificate si declarate.

Specificatii conform Legii 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal:

- Datele cu caracter personal reprezinta orice fel de informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila. O persoana identificabila se refera la orice persoana care poate fi identificata (direct sau indirect) prin referire la un numar de identificare, ori la unul sau mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

- Prelucrarea datelor cu caracter personal se refera la orice activitate efectuata asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate (colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, folosirea, ori dezvaluirea catre terti prin transmiterea, disemirea, alaturarea, combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea acestora).

Toate datele personale sunt stocate de catre farmnatur cu urmatoarele scopuri: trimiterea de informatii catre utilizatori/clienti/cumparatori cu privire la situatia contului de utilizator de pe www.farmnatur.ro, trimiterea de informatii catre clienti/cumparatori cu privire la starea si evolutia comenzilor, posibilitatea de evaluare a produselor si serviciilor puse la dispozitie de catre farmnatur, activitati comerciale, de marketing, publicitate si promovare a produselor si serviciilor farmnatur, activitati de media, administrative, de statistica, urmarire si monitorizare a vanzarilor, precum si a comportamentului consumatorului.

Completarea datelor personale in campurile formularului de Creare Cont si/sau Comanda, este echivalenta cu acceptarea neconditionata ca acestea (datele personale) sa fie incluse in baza de date FARMNATUR SOLUTIONS S.R.L. (farmnatur), inregistrata la Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul.....si acceptarea ca acestea sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau teritorial de catre farmnatur , afiliatii si colaboratorii acestora in activitati comerciale, de marketing si promovare a produselor, de publicitate, de media, administrative, de cercetare de piata si statistica, precum si activitati de urmarire si monitorizare a vanzarilor si a comportamentului consumatorului.

Prin citirea Termenilor si Conditiilor acestui site declarati ca ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu toate aspectele legate de prelucrarea datelor cu caracter personal. In plus, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.

Totodata, va puteti opune in orice moment prelucrarii datelor personale si puteti solicita stergerea totala sau partiala a acestora prin intermediul unei cereri scrise, cu data si semnatura, expediata la adresa fizica: Str. Ion Vlad 18A, Buftea, Jud Ilfov, FARMNATUR SOLUTIONS S.R.L.

De asemenea, aveti dreptul de a va adresa justitiei pentru orice incalcare a drepturilor dumneavoastra privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Pentru orice intrebare legata de modalitatea in care datele dumenavastra sunt folosite, ori daca doriti sa exercitati unul dintre drepturile mai sus enumerate, sau daca vreti sa ne atentionati referitor la corectitudinea datelor dumeavoastra personale, va puteti adresa in scris la adresa fizica: Str. Ion Vlad 18A, Buftea, Jud Ilfov, sau folosind formularul de contact prezent pe site.