Descriere FITOTENSIN 2, CAPSULE 63 BUC
Menţine o tensiune arterială sănătoasă. Favorizează reducerea valorilor tensiunii arteriale.
Proprietăți:
- vascul susține funcția cardiacă; contribuie la sănătatea vasculară, susține microcirculația și permeabilitatea capilară;
- păducelul susține sănătatea inimii și a sistemului vascular, reglează ritmul cardiac și funcționarea sistemului neurovegetativ;
- talpa gâtstei susține buna funcționare a sistemului cardiovascular, precum și funcționarea normală a sistemului nervos, diminuarea hiperexcitabilității fizice și senzoriale;
- usturoiul contribuie la sănătatea vasculară, la menținerea sănătății inimii.
Ingrediente:
Vascul | Păducel | Tarhon | Talpa gâtstei | Usturoi | Iarba Sfâtntului Ion (sERLAI) | Bergamotul
– vâsc (Visci folium cum stipites) 72 mg
– frunze și flori de păducel (Crâțaegi folium cum flore) 72 mg
– tarhon (Dracunculi herba) 72 mg
– extract uscat de păducel (Crâtaegi folium cum flore) standardizat în min. 0,3% vitexina și proantocianidine oligomerice 54 mg
– talpa gâtstii (Leonuri herba) 54 mg
– usturoi (Allii sativi bulbus) 28 mg
– ulei esențial de serlai (Salviae sclareae aetheroleum) 4 mg
– ulei esențial de bergamot (Citri bergami aetheroleum) 4 mg.
Mod de administrare:
Catte 1 capsula de 3 ori pe zi, între mese*. Dacă este nevoie de un efect mai puternic, se pot utiliza patna la 6 capsule pe zi, la recomandarea specialistului.
Durata curei: a la long.
*între mese înseamnă ca utilizarea produsului să nu fie asociată cu alimentația, de aceea este optim să se facă la distanță de minimum o oră față de la ultima masă, și o oră față de masa următoare. Aceasta presupune că produsul se poate utiliza dimineața, cu minimum o oră înainte de masă, iar seara la minimum o oră după masă.
Se recomandă controlul periodic al valorilor tensiunii arteriale!
Prezentare:
63 capsule
SFATURI PRACTICE DE DIETĂ ŞI STIL DE VIAŢĂ:
Reduceţi cât mai mult posibil consumul de grăsimi saturate şi grăsimi „trans” (untură, unt, margarină, ouă, brânzeturi grase, carne grasă, mezeluri), evitaţi consumul de sare şi de legume care conţin cantităţi mai mari de sodiu (ţelină, spanac), murături, ape minerale bogate în sodiu, reduceţi consumul de dulciuri, produse de patiserie, băuturi bogate în cofeină şi alcoolul.
Consumaţi legume sărace în sodiu şi celuloză (morcovi, dovlecei, fasole verde, salată verde, roşii, ardei), fructe (crude, coapte, compoturi), lactate slabe, pâine neagră veche de o zi, cereale (grâu, orez, hrişcă), peşte slab în cantităţi moderate.
Puteţi mânca 2 ouă pe săptămână.
Puteţi consuma, în cantităţi moderate, grăsimi nesaturate din uleiuri vegetale presate la rece (de măsline, floarea soarelui, porumb, in, cânepă, dovleac), precum şi nuci, alune, migdale, fistic, seminţe de floarea soarelui şi de dovleac neprăjite de asemenea în cantităţi moderate.
Recomandăm consumul a 4-5 mese/zi, în cantităţi reduse.
Urmăriţi eliminarea greutăţii în exces (obezitatea), evitaţi sedentarismul.