Fara aditivi
Fara conservanti
Fara indulcitori artificiali
Fara gluten
Toate ingredientele sunt naturale
Reteta clasica folosita in producerea acestor bomboane, contine doar ingrediente naturale si dintre cele mai inalte standarde, fara zahar adaugat si prezentate intr-un ambalaj ecologic.
Reteta clasica a fost dezvoltata in anul 1950 si a rezistat testului timpului. Si astazi, bomboanele sunt realizate cu cele mai simple si naturale ingrediente.
Bomboanele sunt realizate intr-o fabrica unde nu se proceseaza nuci, produse cu gluten, lactate sau oua, sulfiti, grasimi trans, GMO sau conservanti.
- pastreaza reteta clasica din 1950
- sunt facute cu ingrediente simple, naturale si autentice
- bune la gust, fara sa fie prea dulce sau prea intepator
Valoare nutritionala: | 6g | 100g |
Energie | 100kj / 24kcal | 1665kj / 398kcal |
Grasimi | 0g | 0g |
Din care saturate | 0g | 0g |
Carbohidrati | 5.9g | 98.3g |
Din care zahar | 5.6g | 93.7g |
Proteine | 0g | 0.2g |
Sare | 0g | 0g |
Fibre | 0g | 0g |
Ingrediente:zahar din trestie de zahar, miere de cimbru (16%), sirop de orez brun, seminte de fenicul, scortisoara, ulei de anason
Nu contin nuci, lactate, oua, gluten, grau, orz, secara, sulfit sau organisme modificate genetic.
A se depozita in conditii normale. Nu necesita pastrarea la frigider dupa deschidere.
Nu se recomanda copiilor sub 1 an, femeilor insarcinate sau care alapteaza.
Tara de origine: Noua Zeelanda