Recomandarile Farmnatur pentru o viata sanatoasa

Ei bine, am auzit de multe ori cuvantul BIO in tot mai multe domenii de activitate, in special in zona de alimentatie, agricultura si de ceva timp si in zona de beauty sau in zona de suplimente naturale. Multi probabil am inclina sa credem ca nu sunt cu nimic mai speciale decat produsele clasice, cu care ne-am obisnuit de atat de mult timp. Afirmatia este insa cat se poate de gresita deoarece produsele BIO ajung sa fie cu mult diferite fata de cele obisnuite indiferent de domeniul despre care ajungem sa vorbim. Principalele diferente ajung sa fie date de proprietatile diferite pe care aceste produse le au si poate ca si de pretul acesta - nu ascundem faptul ca produsele cu proprietati BIO ajung sa aibe un pret mai mare decat celelalte, insa merita acestea un pret mai mare sau nu? In zona de beauty cosmeticele BIO sunt considerate un moft insa este sau nu asa?

Un moft cu mult mai multe proprietati si beneficii nutritive

Da, este adevarat... produsele BIO chiar au proprietati speciale, menite sa aduca beneficii suplimentare in urma folosirii acestora. Prin urmare este greu sa le numim moft chiar daca facem referire directa la zona de suplimente naturale si beauty. Unul dintre cele mai mari avantaje ajunge sa fie acela ca produsele BIO nu contin chimicale, lucru imbucurator atat pentru consumator cat si pentru mediul inconjurator. Ne avand ingrediente de natura sintetica cosmeticele BIO ajung sa protejeze mediul, lucru dovedit deja de diverse organizatii si diferiti producatori responsabili cu mediul.

Un alt mare beneficiu al cosmeticelor BIO ar fi faptul ca ajung sa combata imbatranirea prematura, datorita nutrientilor pe care aceste produse ajung sa le contina. In acelasi timp elimina intr-o mai mare masura riscul aparitiei iritatiilor, eliminand sansele de a intra in contact cu diverse toxine specifice unor anumite tipuri de produse cosmetice obisnuite.

Un beneficiu secundar al cosmeticelor BIO este dat de lipsa parabenilor in compozitia acestora, fapt ce va da un numar sporit de proprietati benefice, eliminand sansele unor posibile efecte adverse date de diversi conservanti chimici meniti sa sporeasca durata de viata a produselor obisnuite.

Si totusi ce este mai bine sa folosim?

Persoanele avizate vor recomanda mereu in aceasta situatie alegerea cu atentie a produselor de ingrijire personala si cosmetice pentru uzul de zi cu zi. Cu toate acestea trebuie luat in calcul si faptul ca varietatea abundenta de produse face ca proprietatea BIO sa fie pusa uneori la indoiala de catre consumatori. Farmnatur.ro pune la dispozitie clientilor sai produse BIO dintre care putem aminti, produse de igiena personala, creme de maini, pasta de dinti, sapun sau sampon.

Este important de stiut faptul ca indiferent de alegerile pe care le facem, cosmeticele BIO aduc rezultate vizibile intr-un timp relativ scurt fiind alegerea multora dintre consumatori in prezent. Alege ceea ce este mai bine pentru tine si bucura-te de produsele de care ai nevoie.

Iti recomandam sa descoperi intreaga gama de produse si suplimente naturale pe farmnatur.ro