Dureri in piept si respiratie anormala? Palpitatii? Oboseala si ameteli? Toate aceste simptome tradeaza prezenta unor posibile afectiuni cardiovasculare. Motivele sunt dintre cele mai diverse: stres, ritm de viata haotic, consum de grasimi in exces, varsta sau sexul.

Sunt aceste simptome motive de ingrijorare? Daca devin o prezenta obisnuita in viata de zi cu zi, atunci este cazul sa te prezinti la medic si sa-ti schimbi stilul de viata, sa fii mai atent cu...inima!

O alimentatie corecta, elinimarea factorilor nocivi, renuntarea la fumat si excercitiile fizice zilnice, reprezinta o alternativa sanatoasa pentru organism. La toate acestea se mai adauga un detaliu: protectorul cadriovascular. Toate acestea, impreuna, functioneaza in beneficiul inimii.

Protectorii cardiovasculari sunt de ajutor pentru un ritm cardiac normal si o tensiune arteriala stabila. Si beneficiile nu se opresc aici! Un protector cardiovascular contribuie la eliminarea excesului de apa din organism, scade colesterolul, intarzie procesul natural de imbatranire si accelereaza functiile cerebrale.

Bolile de inima, o amenintare tot mai prezenta. Exista remedii!

Este o realitate: bolile de inima reprezinta principala cauza de deces la nivel mondial. Cei trecuti de 45 de ani sunt expusi direct riscurilor, dar bolile cardiovasculare pot sa apara si in cazul persoanelor tinere, mai ales daca exista precedent in familie. De asemenea, inima este prima care are de suferit in cazul stresului si excesului de orice fel. O viata haotica creste riscul aparitiei bolilor cardiovasculare.

Este important sa cunosti, inca de la inceput, cele mai comune simptome ale bolilor cardiovasculare. Odata identificate, poti interveni la timp intr-o maniera sigura si rapida!

Iata o parte dintre simptomele bolilor cardiovasculare, usor de identificat:

  • Palpitatii

  • Ameteli

  • Disconfort toracic

  • Oboseala

  • Stari de somnolenta accentuata chiar si pe timp de zi

  • Respiratie anormala

Principalele cauze sunt: stilul de viata sedentar, fumatul, consumul de alcool sau medicamente, alimentatia nesanatoasa bazata de consumul de grasimi, obezitatea, diabetul, varsta.

Solutia nu consta in administrarea de medicamente. Ele pot da dependenta si pot avea efecte adverse. Mai mult, acestea pot afecta ficatul. Solutia consta in remedii pe baza de plante medicinale.

Alternative pentru o inima sanatoasa!

Este dovedit: protectorii cardiovasculari sunt eficienti in tratarea oricaror tipuri de boli cardiovasculare. Vorbim, practic, despre suplimente alimentare ce au in compozitie doar ingrediente benefice pentru organism.

Scopul acestor protectori cardiovasculari este sa ajute la mentinerea functionalitatii normale a inimii prin suplimentarea puterii de contractie a muschiului cardiac.

Procor este un protector cardiovascular pe baza de Coenzima Q10 (substanta cu rol asemanator vitaminelor), Zinc, Cupru si Seleniu. Ingredientele din Procor protejeaza membranele fosfolipidice si proteinele din membranele mitocondriale de actiunea radicalilor liberi.

Protectorul cardiovascular Procor mentine starea de sanatate si functionarea normala a inimii, mentine ritmul cardiac la parametri normali, sustine rezistenta vaselor sistemului circulator, incetineste dezvoltarea aterosclerozei si contribuie la o circulatie sanatoasa.

In plus, Procor ajuta la calmarea sistemului nervos, imbunatateste capacitatea de adaptare a organismului la conditii de stres, accelereaza functiile cerebrale, mentine presiunea arteriala normala, impiedica acumularea neurotoxinelor si creste vitalitatea. Produsul este disponibil sub fo