Pielea este frumoasa! O piele sanatoasa este mereu la moda si...vorbeste despre tine ! Cu toate acestea, nu este un secret faptul ca majoritatea femeilor, indiferent de varsta, se confrunta cu probleme ale tenului.

Acneea, iritatiile, petele inestetice pot fi o problema majora pentru doamnele si domnisoarele aflate in cautarea unui ten perfect. Chiar si asa, tenul impecabil nu este misiune imposibila!

Pentru o piele fina si un ten lipsit de impuritati ori de semnele obisnuite ale oboselii, se recomanda tratamente si masti cu ulei de cocos.

Este dovedit: uleiul de cocos face minuni. Vindeca, reface tesuturile, hidrateaza si ilumineaza. Uleiul de cocos, sub forma de masti si tratamente, are un scop precis: infrumuseteaza si vindeca!

Uleiul de cocos, din grija pentru tenul tau! Efect maxim, multiplicat

Sa recunoastem: atunci cand tenul da semne de oboseala, niciun make-up nu mai este eficient! Deci, tenul tau are nevoie urgenta de un restart, iar pentru asta exista tratamentele si mastile faciale!

Si pentru ca mastile faciale sa aiba efect instantaneu, foloseste uleiul de cocos ca ingredient de baza. Motivul? Uleiul de cocos se potriveste oricarui ten, fie ca este vorba de cel normal, gras sau uscat. Actiunea lui este imediata si cu efect major si de durata pentru piele.

Uleiul de cocos are proprietati hidratante si este, de asemenea, un antimicrobian natural extrem de eficient. Astfel, bacteriile adunate pe ten, de-a lungul zilei, sunt inlaturate complet si in profunzime, fara ca acestea sa afecteze in vreun fel sanatatea pielii.

Tratamentele si mastile pe baza de ulei de cocos inseamna grija instantanee si de durata pentru toate tipurile de ten!

De ce ulei de cocos pentru ten?

Uleiul de cocos are grija de pielea uscata, crapata, deshidratata si vindeca iritatiile. Si actiunea sa nu se opreste aici. Tratamentele si mastile faciale pe baza de ulei de cocos hidrateaza si catifeleaza pielea, inlatura senzatia de piele uscata, exfoliaza si tonifica. Vorbim, practic, despre un pachet complet de... infrumusetare.

Solutia impotriva tenului deshidratat este uleiul de cocos! Remediul pentru tenul obosit este uleiul de cocos! Acesta ofera pielii toata grija de care are nevoie. Hidrateaza in profunzine si nu superficial asa cum fac majoritatea cosmeticelor.

Uleiul de cocos vindeca, inclusiv, afectiuni mai grave ale pielii, precum: dermatite, eczeme si alte infectii.

Iata cateva dintre beneficiile uleiului de cocos:

  • Hidrateaza in profunzime si nu superficial

  • Eficient pentru toate tipurile de ten (gras, uscat, normal)

  • Ajuta la estomparea porilor dilatati

  • Previne imbatranirea pielii gratie continutului bogat de antioxidanti

  • Ajuta pielea sa isi recapete stralucirea

  • Are efect revigorant

  • Inlatura senzatia de piele uscata

  • Calmeaza iritatiile

  • Tonifica si infrumuseteaza pielea

  • Are aroma intensa

Tratamentele si mastile pe baza de ulei de cocos trebuie sa faca parte din ritualul zilnic de infrumusetare al tuturor doamnelor si domnisoarelor. Aceste produse cosmetice pe baza de ingrediente naturale au avantajul ca actioneaza instantaneu, iar efectul este de durata. Rezultatele sunt vizibile inca de la primele utilizari.