Ce este Myo-Sun Plus. Ce substanţe conţine. Rolul fiecărei substanţe. Cum se administrează tratamentul.

”E-n regulă cabana de la Sinaia? Esteee! Ai vorbit cu fetele? Vorbit. Cu băieții? Las-ca îi mobilizează fetele. Vin cu copiii? Da, că au intrat în vacanță. Vine și mama Mariei, că trebuie să stea cineva cu ochii pe copii și tanti Sorana e numai bună, că nu scapă nimeni de radarul ei.”

Bun așa! Mobilizați toți, copii, părinți, bunici, peste o săptămână o să ne facem de cap la munte. Să vezi distracție!

Și, da, a fost distracție, cu peripeții, ce-i drept. Ionică, băiețelul de trei ani și jumătate al Dariei, a descoperit o groapă cu noroi la câteva sute de metri de cabană. Cum o fi scăpat de sub ochii de Argus ai mamei Mariei nu știu, cert este că l-a găsit, tot ea, bălăcindu-se în ”cada cu noloi”. Asta, după ce l-am căutat de ne-a luat ameţeala şi am răguşit strigându-l. N-am văzut copil mai murdar-fericit, ca Ionică cel zburdalnic.

Numai ce ne liniștisem, ne învârteam pe lângă grătar, băieții scoteau berea pusă la răcit în izvorul din spatele cabanei, când apare un urs la câțiva metri de noi. Țipete, răcnete, ”Marș, fiară!”, ”Piei, gorilă carpatină!”, ”Uș-uș, ursache!”... Ei, ”uș-uș” a avut efect se pare, că ursul ne-a întors spatele tacticos și dus a fost! Mai greu a fost cu tanti Sorana, că nu se mai oprea din râs. Și pe bună dreptate! Cum să alungi sălbăticiunea cu ”uș-uș”!? Ce, e găină?

Într-a patra zi, copiii dormeau somnul de după-amiază, noi eram eram relaxați, tolăniți pe şezlonguri, inclusiv tanti Sorana, căreia nu-i trecuse de tot faza cu Ionică... Lipsea Ştefania, sora Dariei, că era la toaletă. Conversaţia aluneca spre aţipeală, când... Apare Ştef! Părul vâlvoi, ochii cât cepele, roşie ca para focului. Ai fi zis că e victima unei tentative de viol, dar... cine, ce, cum, că băieţii sunt lipiţi de şezlonguri şi, până la proba contrarie, cuminţi. „Ce ai fată? Pozitiv, pozitiv! Pozitiv ce?” Acum văd că are ceva în mâna pe care o tot agită prin aer ca un dirijor. „Ăsta!” şi ne pune sub nas un test de sarcină. Ei, da, asta surpriză! Ştef şi al ei Barbu se dau de ceasul morţii de ani de zile să facă un bebe. Şi acum... O fi pe bune? Ne flutură testul de sarcină pozitiv pe sub nas, după care se prăbuşeşte fericită pe covorul de iarbă. Barbu, l-am uitat cu toţii pe Barbu. Ne întoarcem ca la comandă şi îl vedem pe viitorul tătic ţopăind ceva între dansul pinguinului, Lambada şi sârba oltenească. Felicitări, urări, sfaturi... Dar, cum aţi reuşit? Păi, după consultaţii, analize, totul era ok, dar... nu a vrut Domnul! Au fost vreo trei ani de speranţe-dezamăgiri-speranţe. Acum vreo câteva luni, un ginecolog i-a zis Ştefaniei că Domnul trebuie ajutat, totuşi, cu un tratament natural pentru stimularea funcţiei ovariene. I-a recomandat Myo-Sun Plus de la Farmnatur şi rezultatul se vede pe testul de sarcină. Daria e cea mai interesată de subiect. Ştiu că îşi doreşte al doilea copil, dar nu prea se arată. A încercat nişte tratamente de fertilitate, dar degeaba. Acum, o bombardează pe Ştef cu întrebările.

Ce este Myo-Sun Plus

MYO-SUN PLUS are efecte benefice asupra calității ovocitelor, stimulează fertilitatea feminine, contribuie la metabolismul normal al homocisteinei și la dezvoltarea ţesutului matern în timpul sarcinii. Reface rezerva de mio-inozitol de la nivelul folicular si reduce stresul oxidativ. Reduce rezistența la insulină și ajută la normalizarea ciclului ovarian și a funcției ovulatorii.

Ce substanţe conţine. Rolul fiecărei substanţe

Un plic conţine 2 g de Mio-inozitol; 200 mg de N-acetilcisteină; 556 mcg de Quatrefolic, echivalent la 300 mcg folat; 10 mcg de Vitamina D3.