Delicioasa si cu proprietati miraculoase! Asa poate fi descrisa pe scurt mierea de Manuka, singura miere din lume utilizata, inclusiv, in scop medical. Este o miere unica, cu proprietati uimitoare antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice!

Mierea de Manuka vine tocmai din indeparatele tinuturi ale Noii Zeelande. Mai exact, de pe insulele virgine, nepoluate. Acolo, albinele culeg nectarul din florile arbustului de Manuka. Rezultatul: o miere exceptionala, unica in lume, de culoare portocalie si cu un gust caramelizat.

Mierea de Mauka, un altfel de miere! Proprietati miraculoase...si gust bun

Dincolo de gustul deosebit, mierea de Manuka impresioneaza prin gama variata de aplicatii in scop medical. De pilda, mierea de Manuka are un efect imediat in tratarea unor afectiuni precum: acneea, dermatite, arsuri si rani, sinuzita, colesterol marit, cicatrici (inclusiv cele chirurgicale), afectiuni gastro-intestinale, dureri de gat, candida, matreata, ulceratii ale pielii, gripa si lista poate continua cu peste 40 de utilizari .

In plus, mierea de Manuka este un real ajutor in tratamentele faciale si in igiena orala. Produsul te invata sa traiesti sanatos, sa ai o sanatate de invidiat si o alimentatie cu adevarat bogata in vitamine si minerale. Te simti si arati bine cu mierea de Manuka. Este dovedit!

Atentie, insa! Pentru ca mierea de Manuka sa actioneze eficient, trebuie sa stii ce alegi! Exista foarte putini producatori care garanteaza miere de Manuka originala, produsa chiar in Noua Zeelanda.

Ce trebuie sa stii despre mierea de Manuka?

La fel de gustoasa ca mierea ”traditionala”, cea clasica, mierea de Manuka vine cu un set de avantaje...pentru sanatate. Diferenta consta in continutul extrem de bogat de MGO (metilglioxal)-o substanta activa, care recomanda mierea in scop medical.

In plus, mierea de Manuka nu doar ca provine din zone nepoluate, virgine, ci este pastrata si prelucrata intr-o maniera unica. Nu intamplator, aceasta miere este mai scumpa decat mierea cruda obisnuita.

MGO, din compozitia mierii de Manuka, indica puterea antibacteriana a acestui produs. Astfel, s-a stabilit urmatoarea clasificare:

  • Mierea MGO 100+: nivel de intretinere (afectiuni minore, usor de tratat)

  • Mierea MGO 250+ :nivel util

  • Mierea MGO 400+: nivel superior cu activitate extrem de ridicata

  • Mierea MGO 550+: nivel maxim activitate (exclusiv in cazul infectiilor puternice)

ONUKU, producator de miere de Manuka. Autenticitate si eficienta 100%

ONUKU Ltd este licentiat de Asociatia Unique Manuka Factor Honey. Acest lucru inseamna ca brandul poate utiliza, pe produsele sale, insemnul UMF (marca de calitate, folosita exclusiv, de producatorii de miere din Noua Zeelanda). Vorbim, deci, despre un brand consacrat in domeniu, care produce miere de Manuka autentica, respectand conditiile speciale de recoltare si pastrare.

Nivelurile UMF ale mierii de Manuka sunt:

  • UMF 5+: niveluri scăzute ale activităţii antibacteriene => mierea este recomandată doar pentru consumul zilnic, ca şi supliment nutriţional;

  • UMF 10+: indică o activitate antibacteriană mică spre medie => mierea este recomandată pentru întreţinere, menţinerea unei stări bune de sănătate;

  • UMF 15+: activitate antibacteriană mare;

  • Taguri: