Ingrijirea pielii bebelusului, un prim test pentru parinti! Care sunt produsele ce trebuie incluse in rutina zilnica de ingrijire a celui mic si ce ingrediente trebuie evitate?

Pielea bebelusilor este diferita de cea a adultilor, motiv pentru care necesita o atentie aparte. Un produs de ingrijire ales necorespunzator poate afecta pielea micutului si poate duce la complicatii. Vorbim, asadar, despre necesitatea folosirii unor agenti de curatare speciali.

Crema hidratanta, crema protectoare, samponul, gelul de dus, sapunul si uleiul pentru masaj sunt un “must” in ceea ce priveste ingrijirea corecta si completa a bebelusilor. Pentru a fi cu adevarat benefice pentru juniori, acestea trebuie sa contina doar ingrediente blande, atent selectionate. Un ingredient special este Mierea de Manuka.

Primele produse de ingrijire ale bebelusului, rasfat fara griji

O ingrijire corecta a pielii inseamna sanatate! Nu intamplator alegem sa investim in creme deloc ieftine, dar care promit sa aiba grija de pielea noastra. Practic, incercam ne ferim pielea de factorii de risc, alergeni si expunerea la bacterii.

Cand vine vorba insa de pielea bebelusilor, grija se dubleaza! Motivul? Pielea juniorilor este de pana la 10 ori mai subtire decat pielea adultilor. La toate acestea se adauga faptul ca pielea lor nu este deloc rezistenta. Deci, tot ceea ce ar putea sa provoace iritatii trebuie evitat/eliminat!

O lista cu cele mai periculoase substante pentru pielea bebelusului include: alcool, parabeni, ftalati, parfumanti, etc. Se recomanda doar produsele dermato-cosmetice.

Mierea de Manuka, un ingredient ”atent” cu pielea bebelusilor

Mierea de Manuka este considerata cel mai puternic antibiotic natural din lume. Eficienta ei se datoreaza unui compus unic, prezent doar in florile de Manuka, Noua Zeelanda.

Mierea de Manuka are efecte antibacteriene foarte puternice, fiind unica miere medicinala din lume! Produsul asigura beneficii dermatologice uimitoare si trateaza o gama larga de afectiuni ale pielii (eczeme, iritatii, psioriasis, arsuri, intepaturi de insecte, herpes, etc.).

Inclusa in rutina zilnica de ingrijire a pielii bebelusilor, Mierea de Manuka ofera hidratare in profunzime si protectie totala impotriva oricaror factori de risc. Pielea ramane catifelata si cu aspect sanatos!

Honey Babe - O gama de produse cu Miere de Manuka, exclusiv pentru bebelusi!

Wild Ferns a conceput o gama speciala pentru rasfatul bebelusilor: Honey Babe.

Produsele din aceasta gama contin cel putin 95% ingrediente naturale ce asigura catifelarea pielii bebelusilor. Vedeta gamei Honey Babe: Mierea de Manuka.

Gama Honey Babe include:

  • Crema hidratanta pentru bebelusi – produsul contine Miere de Manuka, Aloe Vera, apa de trandafiri, musetel, ulei de migdale dulci ce au rolul de a calma, hidrata si catifela. Crema protejeaza pielea bebelusilor de actiunea factorilor externi.

  • Crema protectoare scutec – produsul contine Miere de Manuka, Avocado, Ulei de cocos si uleiuri esentiale blande de galbenele si macese, ce au rolul de a catifela si rehidrata funduletul bebeluslui. Ceara de albine naturala asigura o bariera hidratanta naturala prevenind iritatiile si durerile.