Te pregatesti sa devii mamica? Asigura-i bebelusului tau toti nutrientii de care are nevoie! Iar pentru asta nu este suficient sa urmezi un regim alimentar sanatos. Organismul viitoarei mamici are nevoi speciale. Poate fi vorba de mai mult acid folic, mai mult calciu sau de mai mult fier.

Viata cotidiana, alimentele sarace in vitamine si stilul de viata agitat isi pot pune amprenta, intr-un mod negativ, asupra sanatatii bebelusului. Chiar si cu o alimentatie echilibrata, focusata, in special, pe consumul de fructe si legume, si in cantitati aproape duble, exista riscul aparitiei unor dezechilibre ale unor nutrienti esentiali. Ce este de facut?

Un real ajutor pentru femeile care se pregatesc sa devina mamici, ori pentru cele care incep alaptarea, sunt vitaminele prenatale. Vorbim despre suplimente de vitamine, care contribuie decisiv la dezvoltarea sanatoasa a fatului si la cresterea acestuia. Altfel spus, cu vitaminele prenatale sarcina decurge fara probleme, iar bebelusul se va naste sanatos!

Vitamine prenatale- Vitamine in doza completa, sarcina lipsita de griji

Vitaminele prenatale asigura aportul necesar de vitamine si minerale necesare dezvoltarii sanatoase a copilului.

Acid folic, fier si calciu, intr-un mix sanatos

Este dovedit: femeile insarcinate au nevoie de dublul dozei de acid folic necesar unui adult sanatos. Motivul? Acidul folic este responsabil de sinteza proteinelor in primele luni de sarcina, formarea celulelor sangelului si ale sistemului nervos central si dezvoltarea normala a fatului.

Vitaminele prenatale contin acid folic in doza optima, special conceputa pentru necesitatile unei femei insarcinate.

De asemenea, vitaminele prenatale au la baza cantitati mari de calciu si fier. Calciu pentru sistemul nervos, circulator, oase, dinti si gingii, iar fier pentru protectia impotriva anemiei si dezvoltarea adecvata a muschilor. In plus, fierul are un rol decisiv in oxigenarea tesuturilor si este esential pentru producerea hemoglobinei.

Este adevarat, acidul folic, calciul si fierul se regasesc si in anumite alimente, insa nu in cantitatile recomandate pentru o femeie insarcinata. De aici si necesitatea unor suplimente sub forma de vitamine prenatale.

Cui se adreseaza vitaminele prenatale?

  • femeilor care planifica sa ramana insarcinate (se recomanda administrarea vitaminelor inainte cu 3 luni)

  • femeilor deja insarcinate (se administreaza vitaminele inca din prima saptamana a sarcinii, pana la nastere)

  • femeilor care alapteaza (timp de 4 luni dupa nastere)

Care sunt beneficiile vitaminelor prenatale?

Cu Femosun bebelusii se dezvolta armonios, iar mamicile se bucura de o sarcina usoara. Produsul are la baza o formula noua, extrem de eficienta. Vorbim despre cea mai noua forma de acid folic-Quatrefolic-a 4-a generatie de folat, dar si fier liposomal in locul formelor obisnuite de fier, fara gust metalic.

Femosun se administreaza atat inainte de conceptie, cat si in timpul sarcinii sau in timpul alaptarii.

Iata doar o parte dintre beneficiile vitaminelor prenatale Femosun: