Start in viata... cu sanatate! Este sau nu laptele praf o alternativa optima pentru cresterea bebelusilor? Specialistii in nutritie spun ca DA! Laptele praf este o alegere inspirata a mamicilor, care din diferite motive, renunta la alaptarea clasica si opteaza pentru aceasta varianta mai comoda, insa la fel de sanatoasa.

Laptele praf are rolul de a hrani bebelusul inca din primele luni de viata, asigurandu-i toate elementele necesare pentru o dezvoltare rapida si cel mai important, pentru o dezvoltare echilibrata.

Ingredientele amestecate in formula de lapte praf sunt foarte sanatoase pentru copil.

Laptele praf contine vitamine esentiale (vitamina D, fier, calciu, zinc, iod, etc.).

Atentie, insa! Nu orice lapte praf este indicat pentru copilul tau! Produsul trebuie ales in functie de necesitatile celui mic. Retine: niciodata laptele praf nu se alege in functie de brand sau de pret.

Sanatatea copilului tau este primordiala, motiv pentru care alegerea laptelui praf trebuie facuta cu responsabilitate si doar pe baza unor informatii complete.

Laptele praf, o alternativa sanatoasa pentru bebe. Iata de ce!

Laptele praf, este sau nu este o solutie optima in cresterea bebelusilor?

Exista numeroase voci care pun la indoiala eficienta laptelui praf in cresterea celor mici, considerandu-l nesanatos. Procesul de obtinere al laptelui vine sa contrazica insa teoriile conform carora acest produs este ineficient si nerecomandat.

Iata de ce: in urma procesului de concentrare si uscare al laptelui sunt pastrate toate elementele nutritive din lapte si anume: minerale, glucide, lipide si proteine. Asadar, la fabricarea laptelui praf nu au loc transformari chimice si nu sunt adaugate substante daunatoare pentru organism.

Practic, laptele praf este asemanator celui matern. Este la fel de hranitor si la fel de eficient pentru bebelusi, chiar si pentru nou-nascuti.

In plus, formula de lapte vine cu un set de avantaje: asigura comoditate pentru parinti (ambii parinti putand participa la hranirea celui mic) si satietate pentru bebelusi.

Cum alegi laptele praf PERFECT pentru copilul tau?

Formula de lapte comuna sau formula speciala? Care este varianta potrivita pentru copilul tau?

Niciun copil nu seamana cu un altul. Fiecare are nevoi speciale. Unii au nevoie de mai mult fier pentru dezvoltare, altii au intoleranta la un anumit tip de lapte. Ce este de facut?

Exista trei tipuri diferite de formula de lapte, si anume:

  • formula bazata pe lapte de vaca
  • formula bazata pe proteine hidrolizate
  • formule pe baza de soia

Cea mai populara alegere printre mamici este, fara doar si poate, prima. Mai exact, formula de lapte praf care are la baza laptele de vaca. Acesta formula nu doar ca seamana, ca gust si proprietati minerale cu laptele de mama, ci este imbunatatita cu vitamine si minerale, astfel ca poate fi consumata, inclusiv de copiii prematuri.

In plus, laptele praf de acest tip este usor de digerat si recomandat tuturor categoriilor de varste.

Novalac este laptele praf formula special creat să asigure copilului dumneavoastră un aport corespunzător de nutrienți.

NOVALAC AR este o formulă îngroșată de lapte praf de început pentru hrănirea sugarilor născuți la termen, începând de la naștere, dacă alăptarea nu este posibilă.

NOVALAC AR asigură întregul