Lipsa dorintei sexuale, o problema? Da, mai ales atunci cand se doreste o viata de cuplu sanatoasa, fericita si pe termen lung.

Lipsa libidoului poate sa apara atat la femei, cat si la barbati, indiferent de varste, iar cauzele sunt dintre cele mai diverse si mai ”subestimate”. Cert este ca o astfel de problema creeaza frustrari reale si poate determina scaderea stimei de sine.

Se cunosc cauzele, se cunosc si simptomele, dar care este remediul? Odihna si alimentatia sanatoasa sunt doua dintre ele. Atunci cand dorinta sexuala ramane insa aproape de zero, indiferent de orele de somn ori de calitatea alimentelor consumate, se impun altfel de masuri. Masuri alternative.

Unii le considera subiect tabu, altii le atribuie calificative exceptionale, prividu-le ca adevarate remedii. Vorbim despre produsele destinate stimularii vietii sexuale. Mai exact, suplimente alimentare/adjuvant pentru recuperarea rapida a impulsului sexual. Sunt sau nu eficiente? Care sunt beneficiile reale? Ce riscuri implica?

Libidoul scazut, cauzele si simptomele sale

Libidoul nu este inepuizabil. Viata cotidiana de astazi devine sinonima cu expresiile “stres la cote maxime” sau “lupta pentru supravieturie”. Banalizat de cele mai multe ori, stresul zilnic poate avea efect inclusiv asupra performantelor sexuale.

Scaderea apetitului sexual poate fi o consecinta a stilului de viata haotic (alimentatie neadecvata, lipsa somnului, program de munca incarcat, grija zilei de maine, consum de alcool, tutun ori droguri). O alta cauza a libidoului scazut este consumul de medicamente anti-depresive sau anticonceptionale.

Principalele cauze ale libidoului scazut:

  • Oboseala

  • Inaintarea in varsta

  • Cresterea in greutate

  • Rutina sexuala si problemele de comunicare in cuplu

  • Lipsa de incredere in partener

  • Timiditatea excesiva

  • Depresia si alte cauze psihologice

O alimentatie dezechilibrata poate duce la performante sexuale scazute. Motivul: deficientele nutritionale creeaza un dezechilibru hormonal. A se evita dietele sarace in grasimi.

Lipsa dorintei sexuale poate fi insotita de stari de nervozitate, insomnii, lipsa poftei de mancare, lipsa de concentrare si atentie si chiar crestere in greutate.

Exista remedii pentru libidoul scazut?

Raspunsul este DA! Tianli este un adjuvant in tratarea impotentei, testat de peste 10.000 de persoane din intreaga lume. Calificativul: excelent!

Gratie efectelor rapide pe care le are, Tianli este considerat unul dintre cele mai bune produse de gen de pe piata.

Care este secretul Tianli, adjuvant in tratarea impotentei? Secretul consta in reteta utilizata initial la curtea regala a Chinei. Avand la baza o formula unica, echilibrata, bazata pe ingrediente naturale, Tianli tonifica trupul si revigoreaza imediat impulsul sexual. In plus, genereaza o stare de bine, dispozitie buna, apetit sexual crescut.

Tianli este rezultatul unei combinatii de ierburi salbatice proaspete, obtinuta dupa un proces stiintific de tratare, pregatire, rafinare si extragere. Ingredientul ”vedeta”, Ginseng-ul.

Care sunt avantajele adjuvantului Tianli?

  • Ajuta la mentinerea sanatatii prostatei

  • Elimina starile de nervozitate si oboseala, asigurand o stare de bine

  • Sustine vitalitatea si calitatea relatiilor sexuale

  • Sustine libidoul

  • Ajuta organismul sa se adapteze la stari de stres emotional

  • Amelioreaza insomniile, incaruntirea prematur