........................... Luni -Vineri 9 - 19

Petrescu Laura

Insa, pasiunea mea pentru scris nu dateaza doar de 5 ani intrucat aceasta m-a insotit pe tot parcursul vietii, incepand inca din momentul in care am reusit sa scriu primul cuvant din viata mea.

Sunt o persoana plina de imaginatie si generarea ideilor inovatoare se petrec la secunda. Daca doriti, puteti sa spuneti despre mine ca sunt acea mana invizibila care redacteaza articolele astfel incat sa puteti primi informatii utile indiferent de locul din care va faceti cumparaturile din mediul online.
Cat despre studii, am absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale de la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir si masteratul in domeniul, "Management Financiar Bancar” in cadrul aceleiasi universitati.

Pasiunea pentru business dar si pentru scris, le-am combinat iar astazi, ajut numeroase brand-uri din tara si din strainatate sa isi dezvolte conceptul la care au muncit cu greu atata timp.

Astazi, pentru voi, scriu pentru Farmnatur, astfel incat sa puteti descoperi produse miraculoase ce au proprietati de neegalat.

Ramaneti alaturi de noi pe acest blog deosebit si aflati tot ceea ce este esential despre produsele naturiste.

Pentru ca, pana la urma, este nevoie sa putem sa ne mentinem sanatatea cat mai buna pentru a putea intreprinde activitatile pe care ni le-am propus in fiecare zi.

Laura Petrescu