Proprietati antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice. Pe scurt, mierea de Manuka, medicamentul nr.1 de la natura!

Mierea de Manuka este un aliat puternic impotriva bolilor de orice fel! In sezonul rece, atunci cand sistemul imunitar este salbit iar virozele sunt o reala amenintare, mierea de Manuka are efecte uimitoare si tine boala la distanta! Cum este posibil?

Ce este mierea de Manuka?

Mierea de Manuka este considerata cel mai puternic antibiotic natural din lume. Vorbim despre o miere monoflora din floarea arborelui de Manuka, un arbore care creste exclusiv in insulele nepoluate ale Noii Zeelande. Principalul compus al acestui tip de miere este metilglioxalul (MG), un component care confera eficienta sporita antibacteriana.

Studiile au demonstrat ca aceasta miere minune poate vindeca peste 50 de boli si afectiuni, printre care: raceli si dureri in gat, arsuri si ulcere ale pielii, infectii de spital, eczeme, psoriasis, acnee, intepaturi de albine si de insecte, afectiuni gastro-intestinale, colesterol marit, matreata si caderea parului, migrene si dureri de cap, herpes, candida, ciuperci ale unghiilor, hemoroizi si fisuri anale, etc.

Mierea de Manuka trateaza raceala si gripa. Dovedit!

Este cunoscut faptul ca raceala poate fi tratata cu miere clasica, aceasta fiind o metoda de vindecare mostenita de la bunici. Pana aici nimic exceptional. Leacurile babesti exista de secole. Daca la clasica metoda de tratare a racelii adaugi insa un produs uimitor, formula devine completa si...asigura rezultate!

Eficienta mierii de Manuka in fata racelii si a gripei este de 100%! Gratie proprietatilor antibacteriene iesite din comun, mierea de Manuka se dovedeste a fi cel mai bun remediu impotriva bolilor de sezon. Consumul acestui medicament natural ajuta la sustinerea si imbunatatirea sistemului imunitar, transformandu-l intr-o adevarata” fortareata”.

Mierea de Manuka, cel mai puternic remediu impotriva infectiilor respiratorii

Un organism sanatos inseamna un sistem imunitar puternic. Mierea de Manuka are ca scop intarirea sistemului imunitar, mai ales in sezonul rece. Astenie sau migrene, dureri in gat, tuse sau infectii acute ale sistemului respirator, toate acestea sunt prevenite prin consumul de miere de Manuka. Iata ce poti trata cu miraculosul produs:

  • Sinuzita cronica

  • Durere in gat

  • Rinita

  • Astm

  • Tuse cronica/tabagica

  • Bronsita conica/acuta

  • Pneumonie

Cum obtii o imunitate de fier?

Raspunsul este simplu: cu miere de Manuka. Cu toate acestea, alegerea poate fi una dificila. Pe piata exista numeroase produse dedicate medicamentului minune, unele mai eficiente decat altele. Ce alegi? Iata cateva recomandari:

  • Miere de Manuka MGO 100, Real Health: contine 100% manuka pura din Australia, este un produs natural, neprocesat, neamestecat si testat independent. Contine fenoli unici din plante si un nivel MGO garantat. Produsul este neintensificat chimic.

  • Miere de Manuka Activa 16+RAW 100% naturala (24 de plicuri), Wedderspoon: contine enzime vii, nu prezinta reziduuri chimce, antibiotice sau organisme modificate genetic. Este o miere pura, autentica si nepasteurizata. Gratie calitatii exceptionale, produsul este clasificat cu 3 stele. Mierea de manuka Activa 16+ contine un echivalent de 16% solutie antiseptica. Trateaza infectiile respiratorii si fortifica organismul

  • Distribuie acest articol