Cum fortificam imunitatea juniorilor? Cum ii ajutam sa treaca cu brio peste etapele de dezvoltare, dar si peste provocarile zilnice? Raspunsul vine de la natura: produsele apicole!

Cocktail-urile naturale de vitamine si minerale sunt un MUST in alimentatia copiilor. Acestea au menirea de a le intari organismul si de a le imbunatati memoria. Cu alte cuvinte, devin mai sanatosi, mai activi la scoala, mai veseli si nu in ultimul rand, mai bine pregatiti in fata provocarilor de tot felul.

De ce mix-ul apicol si nu un alt supliment alimentar?

Gust delicios si sanatate la superlativ. Asa poate fi descrisa, pe scurt, mierea. Dincolo de zecile de intrebuintari, mierea este, in primul rand, un medicament eficient. Si nu ne raportam strict la borcanul clasic cu miere, nelipsit de la micul dejun. Toate produsele apicole sunt miraculoase iar consumate impreuna, fac minuni!

Comparativ cu alte suplimente alimentare destinate copiilor, produsele apicole sunt garantat eficiente si au o actiune complexa asupra organismului celor mici. In plus, sunt mai sigure, nu provoaca dependenta sau reactii adverse, sunt mai usor de consumat si au efect rapid.

Cel mai important: produsele apicole sunt pe placul copiilor, fara exceptie, gratie gustului delicios, dar pot fi consumate cu acelasi succes de toata familia. Astfel, mix-ul apicol poate fi considerat cel mai sanatos si mai indragit desert!

Produsele apicole, ”farmacia stupului”!

Prin produse apicole intelegem: laptisor de matca pur, polen crud, mierea cruda si propolis. Iata doar o parte dintre caracteristicile acestor ”ingrediente” uimitoare.

  1. Laptisorul de matca pur: este secretat de glandele albinelor tinere, cu scopul de a hrani regina stupului. Laptisorul de matca este un concentrat biologic de culoare alb-galbuie, avand o concentratie vascoasa. Consumat cu regularitate, regenereaza si imbunatateste functiile metabolice, ajuta la detoxifierea organismului si ”furnizeaza” o stare de bine. Laptisorul de matca ajuta la combaterea alergiilor (protejeaza de viroze si infectii), precum si la eliminarea starilor de oboseala sau nervozitate.

  1. Polenul crud: este unul dintre cele mai pure si mai complete alimente. Cu o textura moale si cu un miros floral pregnant, polenul crud contine toti micronutrientii necesari pentru sanatatea copiilor si adultilor. Produsul asigura un plus de energie, trateaza alergiile, echilibreaza digestia si imbunatateste memoria. In plus, este recomandat si pentru o digestie eficienta.

  1. Mierea cruda: este compusa din glucide, apa, proteine, vitamina C, vitamine din complexul B, acid folic, substante minerale, enzime, antioxidanti si antibiotice naturale. Consumul de miere cruda are actiune benefica asupra intregului organism, ajuta sistemul respirator si imbunatateste digestia. Mierea cruda este benefica in prevenirea si tratarea racelilor. Este eficienta, inclusiv, in tratarea alergiilor de sezon. In plus, contribuie activ la eliminarea toxinelor din organism si are efect calmant.

  1. Propolisul: este un mix de substante miraculoase, adunat din mugurii si de pe scoarta copacilor, cu rol de protectie a stupului. Ca tratament, propolisul grabeste vinecarea, lupta eficient impotriva infectiilor gripale, trateaza asteniile, intareste sistemul imunitar, previne hipertensiunea si tulburarile de ritm cardiac. In plus, este recomandat in vindecarea arsurilor si ameliorarea eczemelor. Propolisul este considerat cel mai puternic medicament natural anti-infectios.

Toate ”comorile” stupului, intr-un singur produs

Tonic Junior, de la ApiLand, este un supliment alimentar 100% natural, dedicat prichindeilor. Sub forma de fiole, Tonic Junior contine tot ceea ce este mai bun de la albine: laptisor de matca crud, polen crud